Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Xpreria X8 пред некое време ми падна у вода, па го носев на неколку места и не го прават, односно бил премногу оштетен, а на едно место ми кажаа дека треба нова плоча но ја немало. Да не знае некој каде можам да најдам такво нешто и колку би ме чинело? Благодарам

Имам Xpreria X8 пред некое време ми падна у вода, па го носев на неколку места и не го прават, односно бил премногу оштетен, а на едно место ми кажаа дека треба нова плоча но ја немало. Да не знае некој каде можам да најдам такво нешто и колку би ме чинело? Благодарам

нова плоча ~ половен телефон, така да купи си таков половен, твојот ќе ти послужи за маска и слично

Дали има шанси да се поправи Самсунг Е250, проблемот со него е што од плочата му е откачен приклучокот од тастатурата и е останат внатре во тастатурата, се друго си функционира нормално...
Поточно се работи за ова: 0d3fe2dc70d619c3580d6b2c8d2c87d7.jpg

Има решение или канта? :)

Има решение ... да се залеми конектор на плочата (ако стојат водовите :D)

Каде и колку чини да се декодира мобилен од Т-мобиле за да може да се користи ВИП ?

Го треснав во ѕид и ми падна под кревет и од тогаш не сака да се вклучи, реков да не е до влагата го ставив на топло не реагира, го ставив да се полни пак ништо. Има некое решение? Или канта му е мајката :D.

Ај вие последните двајца кажете за што телефони се работи, не сме видовити

Додека не се отвори, провери до што е неможе никој да ти каже што му е (освен расипаН е :D)

Тоа ќе да е, зашто го однесов на мајстор и му немаше лек, последна надеж ми е утре да најдам батерија па да видам да не е до тоа.

Samsung SGH-E250i Имам помалко чуден проблем, дисплејот работи обратно o_O Кога ке се подигне до горе се гаси дисплејот, а кога е затворен ке се запали, се друго функционира ок.
До што може да е проблемот?

Samsung SGH-E250i Имам помалко чуден проблем, дисплејот работи обратно o_O Кога ке се подигне до горе се гаси дисплејот, а кога е затворен ке се запали, се друго функционира ок.
До што може да е проблемот?

Не е чуден туку е најчест :) флет кабелот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom