Софтвер за лажирање американска IP адреса?

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.843
Поени од реакции
1.636
Некој да препорача ваков софтвер? Имам едно програмче но во последно време паднат му е прокси серверот изгледа па добивам мизерна брзина, накај нула.

Цела работа е тоа што играм една оnline игра и ми се потребни поени, а освен тоа да си ги купиш, можеш да ги заработиш од нивните реклами, со симнување на софтвер, потполнување формулари итн. Но мора да си од USA (или да имаш добро програмче за да ти ја смени IP адресата). Поради тоа и барав американски валиден маил предходно.

Едно време успешно вака направив солиден број поени но ке морам да ја менувам програмава.

Па би ценел ако има некој предлог да каже.
Поздрав.

Некој да препорача ваков софтвер? Имам едно програмче но во последно време паднат му е прокси серверот изгледа па добивам мизерна брзина, накај нула.

Цела работа е тоа што играм една оnline игра и ми се потребни поени, а освен тоа да си ги купиш, можеш да ги заработиш од нивните реклами, со симнување на софтвер, потполнување формулари итн. Но мора да си од USA (или да имаш добро програмче за да ти ја смени IP адресата). Поради тоа и барав американски валиден маил предходно.

Едно време успешно вака направив солиден број поени но ке морам да ја менувам програмава.

Поздрав.

http://www.jumpto.com/

Работи 100%, единствен „недостиг“ е тоа што имаш 250 мегабајти сообраќај (во слободната верзија), меѓутоа тоа се решава со нов меил и нов download на програмот :D

Пробај инсталирај Foxy Proxy адон на мозила, ќе ти брка работа за игра, гарантирано :)
фокси прокси е пак мануелно и ќе треба да бара адреси/порти за да го конфигурира?
барем ја така мислам

фокси прокси е пак мануелно и ќе треба да бара адреси/порти за да го конфигурира?
барем ја така мислам

Дада, штотуку го инсталирав и ми бара адреса кон која би се конектирал. А адреси за USA порти незнам....

барем ја така мислам
Ќе треба да наведи прокси сервери преку кој треба да се конектира... убата страна е шо ги памти + можиш да го палиш гасиш по потреба (читај немора да го користиш цело време, го палиш само ко ќе сакаш да играш), па еднаш од ко ќе се помачиш со конфигурирањето, немаш мака.

http://www.jumpto.com/

Работи 100%, единствен „недостиг“ е тоа што имаш 250 мегабајти сообраќај (во слободната верзија), меѓутоа тоа се решава со нов меил и нов download на програмот :D

Не бива на мојов Windows XP SP2, вели морало минимум SP3 да има :(

Поздрав.
Пушти ми по порака формуларите, ќе ти пополнам колку ти треба од сервери од USA, нема потреба да лажираш....

Најпрво, благодарам за многу корисните одговори и совети.

Јас користам Auto Hide IP и еве денес добив добра брзина со истата (за разлика од предходните 2 дена). Успеав да комплетирам неколку од бесплатните понуди за да добијам поени на играва, но не ми ги пракаат.

Дали ме познале дека сум ninja, којзнае :)
Значи за да дојдеш до понудите ти треба американска IP. Па натаму веројатно спонзорите решаваат дали да ти платат за поените или не.

Мислите дека би имало разлика доколку употребам друга програма/метод?

Пушти ми по порака формуларите, ќе ти пополнам колку ти треба од сервери од USA, нема потреба да лажираш....

Благодарам брат, но станува збор за некои спонзорирани нивни анкети, па мора јас да ги подполнувам. И онака кренав раце од тоа бидејки е многу комплицирано, со симнување и инсталација на спонзориран софтвер сега за сега ми е некако наједноставно... Иако еве денес комплетирав неколку понуди но ништо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom