Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Ke kaze li nekoj od tie sto veke zapisale god. dali sigurno treba da se uplati za knizen fond i kolku??? Mene mi spomnaa nesto deka trebalo 900 den. a ne 1100. Ke kaze nekoj sigurno? P.S. Se izvinuvam za fontot no nemozam da go smenam.
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 19:05 ---
Ke kaze li nekoj od tie sto veke zapisale god. dali sigurno treba da se uplati za knizen fond i kolku??? Mene mi spomnaa nesto deka trebalo 900 den. a ne 1100. Ke kaze nekoj sigurno? P.S. Se izvinuvam za fontot no nemozam da go smenam.

Кого да го пишам како професор по јавни финансии, монетарна економија и англиски 2 во пријавата?

Јавни- Михаил Петковски
Монетарна- Ѓорѓи Гоцков
Англиски -Маџар Рибар *

Името на Англиски не и го знам :D

--- надополнето: 9 февруари 2012 во 19:05 ---
Треба да се плати 900 ден.Денес другарми ми зема листовиве и му рекле 900 ден и ја толку платив прееска во банка :)

Јавни- Михаил Петковски
Монетарна- Ѓорѓи Гоцков
Англиски -Маџар Рибар *

Името на Англиски не и го знам :D

Марија се вика англиски. Инаку како што знам, за монетарна се води како професор Љубе Трпески, Гоцков е се уште асистент.

Колеги,кои прашања се паѓаат меѓуанародна економија,битно ли е одењето на предавања?
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 10:41 ---
Колеги,кои прашања се паѓаат меѓуанародна економија,битно ли е одењето на предавања?

Kolegi ve molam nekoj da pise dokolku ja ima knigata delovno planiranje da ja prodava hitno mi trebaaaa :tapp: Ve molam ne gi cuvajte prodavajte gi ili barem dajte gi na zaem da go pominime semestarov :-) pozz

Колеги има ли некој книга Математички методи..Итно ми треба...Многу..:/ Сигурно има некој од постарите колеги што ја продава..Ако има некој нека ми пише..

Абе луѓе пошто за 2ра е од 10-14 заверување , да не знае некој дали ќе работат утре книжарата и студентски?

Абе луѓе пошто за 2ра е од 10-14 заверување , да не знае некој дали ќе работат утре книжарата и студентски?
Студентски не работи сабота и недела, а за книжарата не знам.

За промена на статус.
Па ќе напишеш јас ... студент на економски фак...поднесувам молба за промена на статус бла бла тие такви работи :D се надевам молбата дека ке ми биде одобрена наскоро .
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 22:11 ---
Некој да каже до каде е МЧР со предавањата и книгата од која година треба да е 2009 или 2010 ?

Луѓе ќе може некој да ми каже што све ствари треба за заверка / упис на семестар за 2ра година ? ... сосе што треба да се плати и што документи требаат .

Фала однапред :cuc:

isic kartickite sto ni gi davaa na fax ,mojata e so validnost do 12.2011 kade mozam da izvadam nova ??fala

Некој да каже до каде е МЧР со предавањата и книгата од која година треба да е 2009 или 2010 ?

Анализа на Е-бизнис кој ке предава книга од каде да набавиме има некој информации за предметов :) ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom