Запросување на плоштадот во Скопје

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Дечкото навистина се потрудил.
Секоја чест и со среќа :D

--- надополнето: 9 февруари 2012 во 13:07 ---
Мала грешка во насловот.
ЗапРосување требаше.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Среќна свадба!

Епа ај вака за да тргне дискусија:
-Дали некогогаш вие би се одлучиле да ја побарате таа што ја посакувате вака ? :)

G

Gray Foxx

Гостин
^
Никогаш.
Фацава на човеков од клипот почнува да заличува на вагина. :X3:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.401
Среќно нека им тргне. Душички...

Епа ај вака за да тргне дискусија:
-Дали некогогаш вие би се одлучиле да ја побарате таа што ја посакувате вака ? :)

Да, но без никакво присуство на никој пријател. Романтично запросуење само меѓу нас двајца. Ме курчи и ми растура филинг коа глеам крај со аплауз.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не дркам на вакви работи после Сител трауми имам :icon_lol:.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Да, но без никакво присуство на никој пријател. Романтично запросуење само меѓу нас двајца. Ме курчи и ми растура филинг коа глеам крај со аплауз.
И ја прво ова си го помислив.
Прво мислев дека рандом луѓе шо биле таму - аплаудираат, али после кога се собраа малце ми беше безвезе, али океј, сепак се потрудил тие шо им се најблиски и со кои она ќе сака да сподели и да се радува - да бидат таму, така да убав гест у секој случај :)

G

Gray Foxx

Гостин
Среќно нека им тргне. Душички...

Апсолутно. Поглупаво нешто амин.
Се знае ти и она сами на омилена локација или место каде што се запознале, прстен во рака и шибај!

N

Nessa Alcarin

Гостин
Прекрасно, нека им е со среќа... Ова е поубаво од тоа на телевизија (не кажувам која :P)
Само таа камерата како не и стана сомнителна, мислам дека беше блиску до нив... Или пак дека мене ме фаќа параноја од камери, си мислам сите ги фаќа... :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Иако јас лично преферирам поинтимни запросувања, сепак вакви работи секогаш се за почит и ме распекмезуваат максимално. Реално сепак треба храброст да се изведе ваква работа, не сите можат во јавност да се одлучат на ваков чекор. Од мене едно огромно браво, нека им е со среќа на младите, да се сакаат и почитуваат и во наредните 70-80 години. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom