Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
За сеир се одмара од тема и за "чудово" нема потреба од посебна тема се поврзано со фејсбук ќе се пишува во темата наменета за фејсбук.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
ај дечки помагајте со ФЕЈЛбуков. иам ставено тајмлајн кај мене на профил (времеплов). е сеа коа ке пишам некој статус некои луѓе неможе да го видат статусот а други па можат. од шо може да се дешава вака?
Make public, и сите ќе гледаат;)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Имав инсталирано скрипта за стариот чет на фб,пред 5-6 месеци.Но бидејки нови глупости на фб нов излгед на профилите бла бла бла.... и скриптата за четот се расипа па малце ме зеза чатот :confused:Како да ја избришам скриптата? Бтв ова ми е само на firefox на chrome ми е ок.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
е така ама откако го пишав статусот неможам да го преправам да биде паблик.
Како не можиш не разбирам на статусот има десно една стрелка и има да одбериш:public , only me,costum,close friedns и слично. Оди во твојот профил и пробај уште еднаш

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Како не можиш не разбирам на статусот има десно една стрелка и има да одбериш:public , only me,costum,close friedns и слично. Оди во твојот профил и пробај уште еднаш
ако сакам сеа да пишам статус ПРЕД да стиснам ентер ДА - има опција да одбереш. НО ОТКАКО ке го напишеш статусот неможеш да одбереш паблик онли френдс или слично.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
ако сакам сеа да пишам статус ПРЕД да стиснам ентер ДА - има опција да одбереш. НО ОТКАКО ке го напишеш статусот неможеш да одбереш паблик онли френдс или слично.
Можеби е нешто багосано на твојот профил , јас никогаш не сум имал таков проблем, единствено ја знам оваа опција како решение за твоето прашање:) Баш разгледав уште 2 пати ама како сакам можам да ги менувам статусите( да ги гледаат и да не ги гледаат-сад ме видиш, сад не;)) и има ефект да ти кажам право:D

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Имав инсталирано скрипта за стариот чет на фб,пред 5-6 месеци.Но бидејки нови глупости на фб нов излгед на профилите бла бла бла.... и скриптата за четот се расипа па малце ме зеза чатот :confused:Како да ја избришам скриптата? Бтв ова ми е само на firefox на chrome ми е ок.
барај во addon-чињата на мозилата...треба да ти е инсталирано :) и деинсталирај :)
E за тоа кај Дон МетаДон на додатни часови по хакеристика.
тешко тоа јас да давам часови по нешто....

Kajgana Shop

На врв Bottom