S
Sheldon Cooper
Гостин
сега сите ќе знаат
Седи, ова е веќе демо-де финта, јас знам како да го најдам пасвордот од профилот, ако личноста мавнала лајк на песна од Адријана Кеш-Кешсега сите ќе знаат
Дај кажи ја тајната?Седи, ова е веќе демо-де финта, јас знам како да го најдам пасвордот од профилот, ако личноста мавнала лајк на песна од Адријана Кеш-Кеш
E за тоа кај Дон МетаДон на додатни часови по хакеристика.Дај кажи ја тајната?
Make public, и сите ќе гледаатај дечки помагајте со ФЕЈЛбуков. иам ставено тајмлајн кај мене на профил (времеплов). е сеа коа ке пишам некој статус некои луѓе неможе да го видат статусот а други па можат. од шо може да се дешава вака?
е така ама откако го пишав статусот неможам да го преправам да биде паблик.Make public, и сите ќе гледаат
Како не можиш не разбирам на статусот има десно една стрелка и има да одбериш:public , only me,costum,close friedns и слично. Оди во твојот профил и пробај уште еднаше така ама откако го пишав статусот неможам да го преправам да биде паблик.
ако сакам сеа да пишам статус ПРЕД да стиснам ентер ДА - има опција да одбереш. НО ОТКАКО ке го напишеш статусот неможеш да одбереш паблик онли френдс или слично.Како не можиш не разбирам на статусот има десно една стрелка и има да одбериш:public , only me,costum,close friedns и слично. Оди во твојот профил и пробај уште еднаш
Можеби е нешто багосано на твојот профил , јас никогаш не сум имал таков проблем, единствено ја знам оваа опција како решение за твоето прашање Баш разгледав уште 2 пати ама како сакам можам да ги менувам статусите( да ги гледаат и да не ги гледаат-сад ме видиш, сад не) и има ефект да ти кажам правоако сакам сеа да пишам статус ПРЕД да стиснам ентер ДА - има опција да одбереш. НО ОТКАКО ке го напишеш статусот неможеш да одбереш паблик онли френдс или слично.
барај во addon-чињата на мозилата...треба да ти е инсталирано и деинсталирајИмав инсталирано скрипта за стариот чет на фб,пред 5-6 месеци.Но бидејки нови глупости на фб нов излгед на профилите бла бла бла.... и скриптата за четот се расипа па малце ме зеза чатот Како да ја избришам скриптата? Бтв ова ми е само на firefox на chrome ми е ок.
тешко тоа јас да давам часови по нешто....E за тоа кај Дон МетаДон на додатни часови по хакеристика.
џоа нов,тенк јубарај во addon-чињата на мозилата...треба да ти е инсталирано и деинсталирај
тешко тоа јас да давам часови по нешто....