- Член од
- 30 јануари 2012
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 5
Ми се извини...утре ден ми писа дојди на палцинки и како нисто да не било ја не и вративИ ти и се напна пошо била начукана и не дошла? Really? Ти се извини барем..?
Ми се извини...утре ден ми писа дојди на палцинки и како нисто да не било ја не и вративИ ти и се напна пошо била начукана и не дошла? Really? Ти се извини барем..?
А што треба да направи за да и кренеш?Ми се извини...утре ден ми писа дојди на палцинки и како нисто да не било ја не и вратив
треба да се држи до зборот да направи како сто се договоривме а не да се начука прашањето ми е што јас сега да правам ..А што треба да направи за да и кренеш?
Добро, се десило, i'm sure you've failed her too at some pointтреба да се држи до зборот да направи како сто се договоривме а не да се начука прашањето ми е што јас сега да правам ..
Значи вака:
Поминаа 3 недели откако раскнавме со бившата,станува збор за врска од година и пол .Сме раскинувале и порано али сега за сосема глупава причина. Во меѓувреме таа не ми се воопшо јави,само ми пиша една порака да се видиме,а ја не и вратив.. а и имам кажано дека ако направи некоја глупост нема да и ја простам. И сега ако ја побарам може да се почалами и да си мисли дека неможам без неа,а сепак сакам да ја средам работата..Сега дали е паметно да и се јавам или да оставам времето да покаже, што ќе биде..? Барам мислење.?
Точно дека нема чалам во љубовта ама нели е тоа газење самодоверба и достоинство или можеби јас погрешно мислам ?
Па требаше да се видиме,договорено беше се..ама она ми се јави и ми вика нема да дојдам се начукав и си остана со друштво до крај кај неа дома,барем така и беше изговорот..
Ми се извини...утре ден ми писа дојди на палцинки и како нисто да не било ја не и вратив
треба да се држи до зборот да направи како сто се договоривме а не да се начука прашањето ми е што јас сега да правам ..
Aбе батка она ми значи, ја љубам ама пробемот е тоа што она во последно време често не се придржуваше до договорите,знаеше да забега и после да ми вика извини..а мене тоа страшно ме нервира.. и како капак на се ми дојде тоа последното,и сега наместо да се извини , почна да се понаша како ја да сум згрешил а не она..не е некоја дигната девојка,ама понекогаш знае да претера..Ако ти значи девојката, кажи ѝ дека сакаш да се придржува до вашите договори и да не се начукува ниту да те игнорира. А ако не ти значи, продолжи да ѝ се лутиш и тоа е крај на врската.
Со лесно.
Дали си ѝ го кажал тоа?Aбе батка она ми значи, ја љубам ама пробемот е тоа што она во последно време често не се придржуваше до договорите,знаеше да забега и после да ми вика извини..а мене тоа страшно ме нервира.. и како капак на се ми дојде тоа последното,и сега наместо да се извини , почна да се понаша како ја да сум згрешил а не она..не е некоја дигната девојка,ама понекогаш знае да претера..
сум и кажал можеби повеќе од 100 патиДали си ѝ го кажал тоа?
Значи, љубиш некоја што не те ферма. Сам си крив.сум и кажал можеби повеќе од 100 пати
Фала за мислењето Иначе точен број ми даде и конечно се слушнавме и го најдов на ФБ )На кратко според оваа што го прочитав детето што си го посакувала ти е бил во озбилна врска па не е планирал ништо со тебе,па сигурно ти е дал и погрешен број да не го замараш.А другар како другар ќе го покрива и ќе зборува лошо за него пред тебе за да ти стави на знаење дека тој несака ништо да има со тебе,на фб сигурно те има банирано за да неможаш да го пронајдаш.Имав и ја еден исти другар што морав да го прекривам бидејќи имаше женска а се гледаше со една друга па морав ја да го прекривам и да измислувам разни работи за да не го дознаат.Така да не се мачи да го бараш и ред работи бидејќи неам ни да го најдеш а доколку го сретниш некој викенд сам и те покани да прошетате заедно некаде сами биди сигурна дека тоа е истиот штос дека сака да ти се извини за претходната ситуација а сето тоа е да те ќари вечерта(или просто кажано на струмички да се исмуката,истиската за една вечер) па потоа пак ќе те батали.Така да заборави го.
Фала за мислењето Иначе точен број ми даде и конечно се слушнавме и го најдов на ФБ )На кратко според оваа што го прочитав детето што си го посакувала ти е бил во озбилна врска па не е планирал ништо со тебе,па сигурно ти е дал и погрешен број да не го замараш.А другар како другар ќе го покрива и ќе зборува лошо за него пред тебе за да ти стави на знаење дека тој несака ништо да има со тебе,на фб сигурно те има банирано за да неможаш да го пронајдаш.Имав и ја еден исти другар што морав да го прекривам бидејќи имаше женска а се гледаше со една друга па морав ја да го прекривам и да измислувам разни работи за да не го дознаат.Така да не се мачи да го бараш и ред работи бидејќи неам ни да го најдеш а доколку го сретниш некој викенд сам и те покани да прошетате заедно некаде сами биди сигурна дека тоа е истиот штос дека сака да ти се извини за претходната ситуација а сето тоа е да те ќари вечерта(или просто кажано на струмички да се исмуката,истиската за една вечер) па потоа пак ќе те батали.Така да заборави го.
Dude, тешко тебе ако вакви минорни работи ти претставуваат газење на некакво си достоинство.Точно дека нема чалам во љубовта ама нели е тоа газење самодоверба и достоинство или можеби јас погрешно мислам ?