Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

S

Shellshock nam67

Гостин
Не се разбравме..Ја познавам јас неа и лично (во исто школо учиме) ама не сме многу блиски..тоа е проблемот..А во принцип јас сум многу срамежлива личност..како што кажав сакам нешто да направам со случајот, но да не ја зафркнам работата.. :S
abe ne e golema filozofija ce ja pokanis na kafe :) ce naprajte dzamce muzbet ce setnite nastrana i ce ja bacis i da ja zafrknis rabotata ima drugi zenski nema ucenje bez greski

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Па вака ... :)
Бев излезена во диско со неколку другарки, дечко од едната другарка(Ф*****) и негови другари. Другарка ми и дечко и беа тазе фатени и прв пат излегувавме со него и со неговите другари. Се запознавме со сите негови другари (7) и почнавме да разговараме, да играме ... После некое време појдов во ВЦ со другарка ми, да видиме каква ни е косата, шминката....(ко и сите женски). Ко се вративме назад, беа дојдени уште двајца другари од Ф***** ... Двајцата беа многу убави, но едниот беше еден од најубавите скоро во цела дискотека .... Само шо се вративме од ВЦ тројца другари од Ф***** ми понудија врска, но за жал беа одбиени (а сите тројца беа многу убави, но во план имав друг) :) Сакав да се запознам со еден од другарите што дојде покасно, но сакав или јас да појдам да се запознам со него или тој да дојт .. (неќев друг да не запознават) .. Конечно се запознавме !! (тој дојде) :) ... бев многуу хепиии зошто е прв каков шо сакам (црн, со кратка брада како David Beckam, кафеави очи, прекрасна насмевка и дупчиња :))) )... Од ко се запознавме цело време седеше со мене .. Сатот дојде 01:40 негде, дојде Ф***** и не викна со М**** да се облечиме, ќе сме оделе негде да прошетаме. Излеговме надвор пред дискотеката и помина Ф***** не зеде со кола. Прво се возевме низ град, после застанавме кај едно паркче, излеговме од кола и шетавме низ паркчето фатени за рака со М**** ... Седнавме на една клупа, праевме муабет и цело време се поблиску и поблиску идаше до мене .. ме гушна и после неколку минути се смувавме .. поседавме 30мин. и си ојдовме ... Му дадов мој број и тој ми даде негов број и ми кажа дека телефонот му е исклучен зошто му се расипала батеријата и ко ќе ја попраел ќе ми се јавел .. Не сме од ист град ама многу ни се блиску градовите и тој за викенди најчесто е во ОХ. Другиот ден бевме со другарка ми на кафе и му се јави на Ф*****да се слушнат и и тие биле на кафе со М**** па така и јас се слушнав со него. Вечерта не можеле да дојдат биле на роденден кај другар па не се видовме .. Другиот ден исто бевме на кафе и тие биле и пак се слушнав со М**** од мобилниот од Ф***** ( на М**** уште му беше исклучен моб). Овај ден последен пат се слушнавме ... Поминаја 5 дена и уште не се имаме ни видено, ни слушнато ... Неколку пати му се јавив на Ф***** да го прашам за М**** ама секогаш ми го викаше истото дека се немале видено, неможел да го најдит итн ..
М**** на ФБ се укл. еднаш во месецот па неможев ни на ФБ да го најдам укл .... Ф***** дојде ОХ ама другарка ми небеше тука и тој ме викна мене на кафе за да не бил сам и појдов ... Цело време ми збореше за другарка ми дека немојт да ја засакат, дека згрешил шо се фатил со неа, дека јас сум му била поубава од неа ... и цело време мене ме фалеше, а другарка ми му била грешка .... Го испивме кафето и си ојдовме .. На другарка ми не и кажав ништо за овај разговор зошто таја го сакат многу, а тој ми рече дека пробвел да ја засакат ама неможел (ама можеби ќе ја засакат) и затоа ништо не и кажав ... и неколку пати од ко си заминавме ми звонеше на тел. ама го игнорирав ...
Зошто неможев никако да го најдам М****, а Ф***** ко ќе го прашав за него ми викаше дека ништо незнаел, дека се немале видено и реков на другарка ми да го прашат и ако можит да дознајт нешто и ко го прашала Ф***** и рекол незнам не се имам видено ама кретен е и ја зае*а (а другари се .. несфаќам) .... Јас мислам дека Ф***** му немат кажано дека го имам барано (зш тој сакат нешто со мене (шо немат шанса и тој си знајт)), а се имет видено ...... А Ф***** ми викат дека М**** е кретен и дека ме зае*ал (а другар му е ) ....
И незнам сега шо да прам ...
Незнам шо да мислам појќе .... Вие шо мислите ??? :/ :$ :)

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Хехехехе ... гледам си ја видел/а годинана ама не се точни ни датумот, ни годината ... И иначе имам 16год. а за 6дена ќе полнам 17 :) ...

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
Хехехехе ... гледам си ја видел/а годинана ама не се точни ни датумот, ни годината ... И иначе имам 16год. а за 6дена ќе полнам 17 :) ...
Нели малку ти е очигледен муабетот, тој Ф сака тебе да те брцне и затоа му напраил филм на лицето М да се тргне, така да можеби ќе имаТ шанса двете со другарка ти малку да ве подава, ако си малку по бистра, ќе и кажеш на другарка ти да си знае со кого си има работа нормално ако тебе ти е чиста душичката ако не си напраила некој престап при пиењето кафе.... и аман 16-17 години, толкава потрага по лицето М, тој ако толку те сакал бре моме, ќе те најдел и под камен да си била, очигледно не си оставила доволен впечаток за да го трзнеш малиот, ајде де голем Охрид ќе си најш поарен:)

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Браво, златни 17*************
Лицето М дојде со лицето Ф, се запознавте и заминаа во непознат правец.
Истрагата е во тек ***********

SayWhaat!?

олимпион
Член од
11 јуни 2011
Мислења
109
Поени од реакции
34
Решив да и направам едно изненадување на девојката =) Можеби не е материјално но сепак се надевам ќе биде добро ...И напишав неколку реченици на нотес и ќе ги ставам во некој џеб од нејзината јакна... се надевам ќе се израдува во овие лоши нејзини моменти :)

Член од
1 декември 2009
Мислења
187
Поени од реакции
27
ako moze nekoj da mo dade ideja za podarok za devojka mi nesto romanticko nesto posebno mene iskreno nisto ne mi pagja napamet . nesto luta mi je pa sakam da ja smiram, inace jas sum sega 600 km odalecen od nea pa podarokot planiram da i go pratam po edna nejzina drugarka

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Па вака ... :)
Бев излезена во диско со неколку другарки, дечко од едната другарка(Ф*****) и негови другари. Другарка ми и дечко и беа тазе фатени и прв пат излегувавме со него и со неговите другари. Се запознавме со сите негови другари (7) и почнавме да разговараме, да играме ... После некое време појдов во ВЦ со другарка ми, да видиме каква ни е косата, шминката....(ко и сите женски). Ко се вративме назад, беа дојдени уште двајца другари од Ф***** ... Двајцата беа многу убави, но едниот беше еден од најубавите скоро во цела дискотека .... Само шо се вративме од ВЦ тројца другари од Ф***** ми понудија врска, но за жал беа одбиени (а сите тројца беа многу убави, но во план имав друг) :) Сакав да се запознам со еден од другарите што дојде покасно, но сакав или јас да појдам да се запознам со него или тој да дојт .. (неќев друг да не запознават) .. Конечно се запознавме !! (тој дојде) :) ... бев многуу хепиии зошто е прв каков шо сакам (црн, со кратка брада како David Beckam, кафеави очи, прекрасна насмевка и дупчиња :))) )... Од ко се запознавме цело време седеше со мене .. Сатот дојде 01:40 негде, дојде Ф***** и не викна со М**** да се облечиме, ќе сме оделе негде да прошетаме. Излеговме надвор пред дискотеката и помина Ф***** не зеде со кола. Прво се возевме низ град, после застанавме кај едно паркче, излеговме од кола и шетавме низ паркчето фатени за рака со М**** ... Седнавме на една клупа, праевме муабет и цело време се поблиску и поблиску идаше до мене .. ме гушна и после неколку минути се смувавме .. поседавме 30мин. и си ојдовме ... Му дадов мој број и тој ми даде негов број и ми кажа дека телефонот му е исклучен зошто му се расипала батеријата и ко ќе ја попраел ќе ми се јавел .. Не сме од ист град ама многу ни се блиску градовите и тој за викенди најчесто е во ОХ. Другиот ден бевме со другарка ми на кафе и му се јави на Ф*****да се слушнат и и тие биле на кафе со М**** па така и јас се слушнав со него. Вечерта не можеле да дојдат биле на роденден кај другар па не се видовме .. Другиот ден исто бевме на кафе и тие биле и пак се слушнав со М**** од мобилниот од Ф***** ( на М**** уште му беше исклучен моб). Овај ден последен пат се слушнавме ... Поминаја 5 дена и уште не се имаме ни видено, ни слушнато ... Неколку пати му се јавив на Ф***** да го прашам за М**** ама секогаш ми го викаше истото дека се немале видено, неможел да го најдит итн ..
М**** на ФБ се укл. еднаш во месецот па неможев ни на ФБ да го најдам укл .... Ф***** дојде ОХ ама другарка ми небеше тука и тој ме викна мене на кафе за да не бил сам и појдов ... Цело време ми збореше за другарка ми дека немојт да ја засакат, дека згрешил шо се фатил со неа, дека јас сум му била поубава од неа ... и цело време мене ме фалеше, а другарка ми му била грешка .... Го испивме кафето и си ојдовме .. На другарка ми не и кажав ништо за овај разговор зошто таја го сакат многу, а тој ми рече дека пробвел да ја засакат ама неможел (ама можеби ќе ја засакат) и затоа ништо не и кажав ... и неколку пати од ко си заминавме ми звонеше на тел. ама го игнорирав ...
Зошто неможев никако да го најдам М****, а Ф***** ко ќе го прашав за него ми викаше дека ништо незнаел, дека се немале видено и реков на другарка ми да го прашат и ако можит да дознајт нешто и ко го прашала Ф***** и рекол незнам не се имам видено ама кретен е и ја зае*а (а другари се .. несфаќам) .... Јас мислам дека Ф***** му немат кажано дека го имам барано (зш тој сакат нешто со мене (шо немат шанса и тој си знајт)), а се имет видено ...... А Ф***** ми викат дека М**** е кретен и дека ме зае*ал (а другар му е ) ....
И незнам сега шо да прам ...
Незнам шо да мислам појќе .... Вие шо мислите ??? :/ :$ :)
На кратко според оваа што го прочитав детето што си го посакувала ти е бил во озбилна врска па не е планирал ништо со тебе,па сигурно ти е дал и погрешен број да не го замараш.А другар како другар ќе го покрива и ќе зборува лошо за него пред тебе за да ти стави на знаење дека тој несака ништо да има со тебе,на фб сигурно те има банирано за да неможаш да го пронајдаш.Имав и ја еден исти другар што морав да го прекривам бидејќи имаше женска а се гледаше со една друга па морав ја да го прекривам и да измислувам разни работи за да не го дознаат.Така да не се мачи да го бараш и ред работи бидејќи неам ни да го најдеш а доколку го сретниш некој викенд сам и те покани да прошетате заедно некаде сами биди сигурна дека тоа е истиот штос дека сака да ти се извини за претходната ситуација а сето тоа е да те ќари вечерта(или просто кажано на струмички да се исмуката,истиската за една вечер) па потоа пак ќе те батали.Така да заборави го.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
јас иам еден проблем но нз ми треба совет од девојче но само во приватна порака премногу е комплицирано за јавно :S кој што сака и која што сака нека ми пише ке му објаснам се по ред и ако може да ме посоветува ;S

Член од
4 јануари 2012
Мислења
21
Поени од реакции
0
Заљубен сум во една девојка, се дружиме онака, си пишиме. Пред некое време и кажав што чуствувам. Но излезе дека уствари таа сакала некој си таму :notworthy: Би направил се за да ја придобијам,,, ама како кога е ззатрескана како луда :tapp:

Член од
27 февруари 2011
Мислења
66
Поени од реакции
30
Заљубен сум во една девојка, се дружиме онака, си пишиме. Пред некое време и кажав што чуствувам. Но излезе дека уствари таа сакала некој си таму :notworthy: Би направил се за да ја придобијам,,, ама како кога е ззатрескана како луда :tapp:
Верувај знам како ти е..али ништо неможеш да направиш околу девојка која е лудо затрескана во некој.Можам само да ти кажам дека еден ден ке се врати , а тогаш што ке направиш е твое.
Поздрав!

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
Ајде момче можеш ти тоа подобро, аман ќе помине фокусирај се на друго девојче мал миљон ги има, секси, фини, злобни кои заслужуваат само хард кор секс, можеш да експериментираш со многу, кога и девојките се за тогаш сега му е мајката, ако не ? :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Friendzoned forever lad.
Остај оваа док не почнало да биде полошо - уште поемоционално да навлезеш внатре.

Kajgana Shop

На врв Bottom