Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Целта на оваа тема е да си ги запишиме случајните погледи со некој/а кои сме ги размениле во текот на денот/неделата/годината и сте имале чуство дека можеби би можело да кликне нешто со таа личност кога би имало некој состанок.
Ај да почнам прв за да биде појасно на што целам.
Пред 3 дена чекав на семафори кога врнеше снег и од другата страна имаше некоја девојка со ескимска капа (оние што се со молтотекс по рабовите) и не можав да и го видам лицето. Кога помина покрај мене случајно се испулив во неа, видов дека ме обсервира и погледите ни се вкрстија, црна женска со црни очи, малку нискичка ама ептен убаво лице.
Вчера онде пред Нептун се разминав со црвенокоса девојка со плави очи и слично како и со црнава погледите ни се вкрстија и дури и се насмеа малку девојката.
Толку засега, мислам дека е јасно зошто е намената темата.
Ај да почнам прв за да биде појасно на што целам.
Пред 3 дена чекав на семафори кога врнеше снег и од другата страна имаше некоја девојка со ескимска капа (оние што се со молтотекс по рабовите) и не можав да и го видам лицето. Кога помина покрај мене случајно се испулив во неа, видов дека ме обсервира и погледите ни се вкрстија, црна женска со црни очи, малку нискичка ама ептен убаво лице.
Вчера онде пред Нептун се разминав со црвенокоса девојка со плави очи и слично како и со црнава погледите ни се вкрстија и дури и се насмеа малку девојката.
Толку засега, мислам дека е јасно зошто е намената темата.