Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
муабетиБеше и виде, или слушаш муабети, или гледаш К-15...?
муабети![]()
Na koj i da bilo univerzitet (fakultet) se bara podkup.. No toa ne znaci deka site baraat..A i ne mora da e samo potkup..Ima profesori sto od inaet ne saka da te pusti da polozis. Poznanik moj pretposledniot ispit pred diplomiranje go polaga veke 8 pat... Profesorot mu dava obrazlozenie deka toj (studentot) ne moze da znael poveke od profesorot i po nikoja cena nema da mu pisi 10ka... Istoto mi se desi i mene na oglasna tabla vadi rezultati profesorkata.. mi pisi poeni za 10ka a mi pisi ocenka 8ka.. Obrazlozenie dobiv deka taka trebalo da bidi...toa e toa sekoj so srekata..nekoj i bez nea...![]()
Вакви исфрустрирани копилиња треба на клоци да се избркаат од работа. Овој ќе ти даде образование цццц. Вистински професор е оној кој го имам сега семестаров и го кажа следново. Јас ќе бидам среќен кога целото знаење ќе го пренесам на вас, а вие ќе го користите во вашата работа. Потребно е да се направи една слекција која се будала предава на факултет. Добар дел се професори со фрустрации кои во текот на студирањето некој им се качувал на глава па сега ги лечат комплексите на своите студенти. Кажи ми само колку години има дотичниов лик ??
П.С Излезена е листата ?
УКИМ - 1468 во светот
Климент Охридски - 3457
Европски - 4862
Штулов - 7580
Гоце Делчев - 8022
ФОН - 8127
Американ Колеџ - 11456
Останатите се надвор од првите 12000 во светот. Се на се катастрофален ранкинг. http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=EE7B99EF65E3B440A30A83FAF4B9493B
Можеби и не е. За првите две места е очекувано, само Штулов зад Европски ми е малку чудно.Ова ако е точно јас курот ќе си го сечам..
Можеби и не е. За првите две места е очекувано, само Штулов зад Европски ми е малку чудно.
Поточно, во 90% од случаите е дали дипломата е признаена во странство и какви шанси има после дипломирање таа диплома да му биде билет за некаде низ Европа или САД.каква настава има, што ќе научат на факултетот и каде има шанси да се вработат по дипломирањето.
УКИМ - 1468 во светот
Климент Охридски - 3457
Европски - 4862
Штулов - 7580
Гоце Делчев - 8022
ФОН - 8127
Американ Колеџ - 11456
Останатите се надвор од првите 12000 во светот. Се на се катастрофален ранкинг. http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=EE7B99EF65E3B440A30A83FAF4B9493B