- Член од
- 28 август 2008
- Мислења
- 2.321
- Поени од реакции
- 538
A sto sakate vie ? Da se mocate vrz nasata sveta kniga nie da gledame ramnodusno ? Samo togas li ke bidete zadovolni ? Takvi li ni sakate ?ерм... па тоа го праите у моментов.
A sto sakate vie ? Da se mocate vrz nasata sveta kniga nie da gledame ramnodusno ? Samo togas li ke bidete zadovolni ? Takvi li ni sakate ?ерм... па тоа го праите у моментов.
Христијаните сами си ги палат и сквернават црквите, за да ги набедат Муслиманите?...Sami i crkvi ke palite,sami i ke se ubivate samo da go ocrnite islamot...
Bjorn,spored dosegasnite "raspravii" so tebe,smetam deka ti ne zasluzuvas voopsto da ti se dade replika. Ti si drugarce poln so Omraza,nemozes komotno da dises kolku si poln so omraza.Христијаните сами си ги палат и сквернават црквите, за да ги набедат Муслиманите?
Претпоставувам и дека мислиш оти оние од Сребреница сами се убија, за да ги набедат Србите.
Види АлКаеда, ако сакаш да збориме за мене отвори тема за тоа. Ми ги подувте јајцата со тоа дека сум ве мразел и дека сум сакал да ве заколам. Мене ме интересира каде тоа сум го напишал и кој пост сведочи за ова.Bjorn,spored dosegasnite "raspravii" so tebe,smetam deka ti ne zasluzuvas voopsto da ti se dade replika. Ti si drugarce poln so Omraza,nemozes komotno da dises kolku si poln so omraza.
Ajde,da vidime dali ke se fatat tie koi ja zapalile crkvata i dali ke gi pokazat na javnosta. Jas po poteklo sum od tamu kade sto se zapalila crkvata. Od MVR (Ohrid) dojdoa i imase sobir na gragjani kade sto prisustvuvase i komandirot na policijata i gragjani od dvete religii na seloto. Na TVM (od Ohrid) komandirot izjavi deka osomnicenite se hristijani a imase i ocevidci za toa koi gi identifikuvale storitelite. Na Sobirot Gragjanite (Muslimanite) baraa sto poskoro da se zavrsi istragata i storitelite,koi i da se i muslimani da se,da se kazat koi se i da se kaznat,oti sram za nas muslimanite e da se palat crkvi.
Ti za AlKaeda poslusaja Hilari Klinton i taa neka ti kaze koi se i sto se,taa podobro od mene znae.Види АлКаеда, ако сакаш да збориме за мене отвори тема за тоа. Ми ги подувте јајцата со тоа дека сум ве мразел и дека сум сакал да ве заколам. Мене ме интересира каде тоа сум го напишал и кој пост сведочи за ова.
Но, проблемот е во тоа што не сте навикнати некој каур да дигне глава. Вие мислите сите се овци и ќе молчат додека палите цркви и ги сквернавите.
Врв на дрскоста е обвинувањето дека ете самите Христијани ги палат црквите. Додека МВР Охрид во официјалната објава кажа дека пожарникарите биле попречувани и пренасочувани од невините селани, додека од страна извикувале смрт за каури.
Така, да дај молимте не се бламирај, се гледа кој си и што си.
Џабе тебе ти пишува во Коранот дека треба да ги почитуваш и следбениците на книгата. Тебе и на повеќето од вас, око не ви трепнува за тие зборови. Битно е каурот да умре...
Поштеди не од патетики.
Кој ли ги испревртува?Ti ne nzaes podaleku od nosot. Tebe zadaca ti e da gi isprevrtuvas rabotite.
Da vidime dali ke gi kazat koi se storitelite. Ako se muslimani,nema garant da gi krijat. Za muslimanite kazuvaat deka storile nesto sto ne storile,rekle nesto sto ne rekle..... a dokolku Muslimani toa go storile,site Mediumi ke gi kazat nivnite iminja i cekame i sekoj bara da se kazat nivnite iminja i preziminja.Кој ли ги испревртува?
Ти викаш Муслиманите не ги запалија црквите, ама ете од МВР Охрид официјално има известување во кое се тврди дека Муслиманите од Лабуништа ја попречуваа и пренасочуваа пожарникарската единица, додека од страна се извикувало смрт за каури. За тоа време црквата си горела.
Ова не стои само во извештајот на МВР, туку и свештени лица и пожарникари, кои дојдоа веднаш таму, го потврдија во своите изјави за медиумите. Точно се знае кои две семејства од селото учествуваа во гаснењето. Се надевам дека не ги убивте веќе.
Да му верувам на АлЗавахири?Vie,normalno,nema da mu poveruvate na Gradonacalnikot na Struga sto kaza....
A be Zlatko... trpenie spasenie,velat. Onie koi sakaat da go otvorat ocite ke gi otvorat i ke progledaat na realnosta,tie sto sakaat so zatvoreni oci da odat ke si odat.Абе Бјорне гледам дека си многу неупатен и неинформиран.Па они се мирни како бубачка бе,они се за соживот,немаат ништо направено.Тоа каурите Христијани сами си ги палат црквите,сами си ја рушеа црквата на Калето.Па нели гледаш тој Артан Груби колку каурска фаца е,човекот дека е за соживот го ставија сега во таа некоја си заедница за меѓуетнички односи,што и да е тоа.Они никогаш немаат отсечено нечија глава зашто се бавел со магионичарство,никогаш немаат каменувано девојче зашто било силувано,никогаш не биле експазионисти на туѓа сметка и туѓи вредности,никогаш не кажале дека Исламот ќе надвладее и неверниците ќе одат во Пеколот.Треба само малку да ги отвориш очите.
Na Fb?Ludilo?Ako znaete sto e ludilo?Hmmm ....ludilo.....znaci......На ФБ владее лудило по сликава.Се чудам понекогаш со какви луѓе го делам светот во кој живеам
Јас никогаш не сум чул дека атеисти практикуваат такви работи...Na Fb?Ludilo?Ako znaete sto e ludilo?Hmmm ....ludilo.....znaci......
Da stavis vodicka pokraj grobot na prababati, da delis cigari na sv.....za da se najde pred nea. Da ja ispratis so na dedoti burmata i toa vo najmoderniot kostim, so politanki, so paricnik. Da stavis parice vo pogaca i da cekas da ti se padne. Da delis prvo za Gospod, za kukata, za....garazata. Da ja ostavis sofrata i da ne ja krenes do sabajle za da dojde Dedo Boze da si "kasne". Da vapcas jajca.Da se bankas so crveno jajce za sreka. Da si ripnes vo Vardar na -25 stepeni.........
....ludilo????
Za kakva realnost zboruvate?????
I jas se cudam so kakvi luge go delam svetot
Тоа ти е лудило на тебе?Na Fb?Ludilo?Ako znaete sto e ludilo?Hmmm ....ludilo.....znaci......
Da stavis vodicka pokraj grobot na prababati, da delis cigari na sv.....za da se najde pred nea. Da ja ispratis so na dedoti burmata i toa vo najmoderniot kostim, so politanki, so paricnik. Da stavis parice vo pogaca i da cekas da ti se padne. Da delis prvo za Gospod, za kukata, za....garazata. Da ja ostavis sofrata i da ne ja krenes do sabajle za da dojde Dedo Boze da si "kasne". Da vapcas jajca.Da se bankas so crveno jajce za sreka. Da si ripnes vo Vardar na -25 stepeni.........
....ludilo????
Kaj што почнува религијата таму запира логиката и здравиот разум.Na Fb?Ludilo?Ako znaete sto e ludilo?Hmmm ....ludilo.....znaci......
....ludilo????