Ете како Грција вика благодарам (update: Mepкeл во Aтина)

• Креатор на темата Креатор на темата D_NazGUL
  • Време на започнување Време на започнување
D

D_NazGUL

Гостин
Невидено. Овде да запалиме германско знаме, за 2-3 саата на граница северна ќе се појават два црни мерцедеси и за 20мин ќе бидат у Скопје да ни соопштат дека црно ни се пишува и да ни врачат документ на кој пишуе дека нема веќе ни евро да добиеме и да почнеме да се пакуеме бидејки овде планираат да садат пченка.
Откако им дадоа куп пари, ги мазат, галат и ги викаат Ѓоле, гејциове решија да им кажат на германциве благодарам на посебен начин

gori-zname.jpg500.jpg

policija.jpg500.jpg

nacisti.jpg500.jpg

Калимеро - нема правдина!

Се надевам дека ќе им дојде памет на Германциве да не даваат пари на брод што веќе тоне.

Тоа е резултат на национализам граден со децении. Проблем ќе биде ако нивната влада ги поттикнува.

Се надевам дека ќе им дојде памет на Германциве да не даваат пари на брод што веќе тоне.
Germancite ne mozat tolku da zarabotat kolku sto grcite mozat da potrosat .

Германците се буквално ЦАРЕВИ!
Видов на вести пред една недела дека ако грците сакаат пари од ЕУ мора да им дадат на германците да управуваат со финансиите. e5249501.png

сменете го насловот, се работи за земја со име Јунанистан а не Грција
:P
Малце офф-топик
Имиња на творевината

Уставно име и име кое се користи е Hell Ass (грчки: Χελλ Ασς) што значи врели задници, за кое се смета дека е добиено по хомосексуалните искуства со Корпулентните Персијци[2]. Во Македонија се користат и имињата ПОВЕ (Поранешен Отомански Вилает Елада), анг.: FOPOY (Former ottoman pashalik of Yunanistan) Јужните Предели, Земјата на Козарите и др. Во Турција се нарекува Јунанистан, што значи земја на Јунците, односно телињата. Србите ја нарекуваат Грчка, поради морето во кој човек оди да се брчка, или србин кој прчка гркинка. Според некои извори поимот Грчка, односно Прчка е продолжен збор на Прч (јарец) што потполно води кон името земја на козите[3]. Во Албанија се нарекува Greqia што во буквален превод на албански би значело луѓето што грекаат (крекаат). Во УСА земјата е нарекува Creekee, додека во Африка се нарекуваSubsaharian Land of Europe (арапски: الجدير بالذكر أن مركز مقدون القديم ), (етиопски: አጭር ጽሑፍ መሠረት ወይም መዋቅር ነው። እርስዎ ). Латинскиот назив е Hellassia.

Освен што сакам да им ја укине финансиската помош,поради палење на знамево и да не признаат супер ќе биде. Е тогаш јужниве гејови ако не се самозапалат нема кога.

Неблагодарна педерска раса! Да сум сега на местото на Германците одма би им сопрел помош, и би им ставил ултиматум за три дена да ги вратат и оние пари што им се дадени досега.

Треба ли нешто повеќе од ова да се каже и објаснува?

Зошто го трпат Германците и другите европски земји..мене само тоа не ми е јасно!
Ако имаш ти свое дете кое постојано прави беља,троши пари и сл.,ќе го караш од време на време,ама не можеш да се откажиш од него.:unsure:

На неколку места на Youtube и liveleak видов нови клипови направени од Грците, демек што правеле Германците за време на Втора Светска Војна во Грција. Аман колку се патетични!!! Војната заврши пред 70 години а од тогаш Германците и Западна европа ја направија Грција од мизерија - држава и малку им е. Сите што се на море со хотелчиња се вратени грчки гастарбајтери од Германија. Ц Ц ц ц ц.

Ако имаш ти свое дете кое постојано прави беља,троши пари и сл.,ќе го караш од време на време,ама не можеш да се откажиш од него.:unsure:

Ама ако е наркоман и убиец богами ќе се откажам.. а Грција е такво дете..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom