Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Некој уплоадирал последно време торент на пиратебај? Редам торент ми го бришат и јусерот и торентот во рок од 5 мин. Што може да биде проблемот?
Сопствениците на ThePirateBay минатата недела беа осудени на затвор од суд во Шведска. Меѓутоа, бидејќи нема да одат во затвор бидејќи не живееле таму. Барем така разбрав. Е сега, не знам ова дали е поврзано и дали сакаат да применат некоја друга политика за тоа каква содржина ќе „нудат“. Јас ретко го користам Д Беј, ама ако гледаш содржини исто како претходно, значи сепак си е по старо а можно е да има проблем со твојата содржина која сакаш да ја прикачиш. Повеќе околу ова со затворов тука.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Сопствениците на ThePirateBay минатата недела беа осудени на затвор од суд во Шведска. Меѓутоа, бидејќи нема да одат во затвор бидејќи не живееле таму. Барем така разбрав. Е сега, не знам ова дали е поврзано и дали сакаат да применат некоја друга политика за тоа каква содржина ќе „нудат“. Јас ретко го користам Д Беј, ама ако гледаш содржини исто како претходно, значи сепак си е по старо а можно е да има проблем со твојата содржина која сакаш да ја прикачиш. Повеќе околу ова со затворов тука.
Можно да е то тоа, уплодирам бришат одма јусер нејм и торентот.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
Тоа е...му го кркнаа ножот и на бтџанки :mad::(:tapp: ... и овие од пајрат беј ги пикнаа во затвор уште и тој нека го затворат сега... а од овие 2 си симињам торенти пошто на нив има (највеќе) коментари, дали е фејк нешто или не, дали треба-не треба крак, резолуција, квалитет,.... т.е. корисни информации. Ќе дојде време торенти на слепо да симињам им е*ам тоа Америте. Башка што на бтџанки имаше и по некој торент што го нема на пајрат беј...ццц

RIP BTJunkie

Член од
13 февруари 2012
Мислења
90
Поени од реакции
26
Значи без воопшто да размислам би го одбрал пиратебај.. најдобриот наоколу поздрав

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
I don't fancy some of these recent events...
Имаше 4 верзии од Hugo на замунда, сега нема ниту една, ги избришале... Не ги аплоудираат епизодите од 2ра сезона walking dead.. исто и на ru tracker пишува нешто у стил демек студиото шо ги праи walking dead ги контактирало... и сега ги нема. eztv престанаа да аплоудираат 720ки од некои серии...

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Имаше 4 верзии од Hugo на замунда, сега нема ниту една, ги избришале... Не ги аплоудираат епизодите од 2ра сезона walking dead.. исто и на ru tracker пишува нешто у стил демек студиото шо ги праи walking dead ги контактирало... и сега ги нема. eztv престанаа да аплоудираат 720ки од некои серии...
На TorrentLeech сега за сега има се. Ќе видиме како ќе биде. TL FTW!

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Мхм, и ја полека ќе мора да се пребацувам на приватниве тракери...

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Стварно незнам што се замарате со Замунда, ептен ружен интерфејс има страната... Иди си ко чоек на аренабг, си го имаш и Hugo во неколку верзии, и walkin dead season 2 стандард и high def верзии... just sayin'..

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Давам на поклон акаунт од HD-Torrents на првиот што ќе ми пише приватна порака :)
По можност да има оптика со брз аплод, пошто ја со мојов од 768 кбпс од т-хоум не успеав да постигнам, моментално состојбата ми е подолу на сликата, а ратио-то треба да е над 0,7. Ако има таков кандидат дај да го спасиме акаунтов од угинување :D
Ratio: 0.39 ↑ 9.97 GB ↓ 25.75 GB

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Давам на поклон акаунт од HD-Torrents на првиот што ќе ми пише приватна порака :)
По можност да има оптика со брз аплод, пошто ја со мојов од 768 кбпс од т-хоум не успеав да постигнам, моментално состојбата ми е подолу на сликата, а ратио-то треба да е над 0,7. Ако има таков кандидат дај да го спасиме акаунтов од угинување :D
Даваш многу значаен тракер. Нека го земе тој што навистина знае да го цени.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Некој покана за passthepopcorn или tvtorrents?

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Абе другар не ти пуштив јас покана за таму? Пробај со торенти што се мали, максимум 10 може за да собираш поени. За 350 поени можеш да земеш 10 гига аплоуд. И јас сакам да го качам малку соодносот па да симнам нешто повеќе, еве ова тромесечие ја немам исполнето квотата од 25 гига сеуште. Полека, полека, ќе биде.
Не го гледај Julian, он со сид-бокс парче направи :P

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.111
Поени од реакции
9.051
Знае ли некој на кој тракер се активни групиве?

- MYCEL
- PyS
- PsyCZ
- UPE
- gEm
- FALCON

Рипуваат psy-trance. И по можност да ми даде покана за тој тракер :)
За торенти не знам кај да ги бараш, не се многу популарни овој тип на торенти и до сега што сум нашол немало seed-ери. Јас ги симнувам директно од file hosting страници, пиши на Google или на Filestube име на албум/артист и се наоѓаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom