Јас повеќе "три точки" за кратење реченици во еден пост немам видено
Тебе ти треба добар ќотек, извини вака ама искрено ќе ти кажам.
Ај да разберам, мала си, размислуваш поинаку, но и јас сум била мала па никогаш не сум се довела ни до приближна ситуација.
Жал ми е девојче што се случило со тебе, но кај ти бил паметот, и те како се гледа разлика на тие години. Јас не сум помислила да припарам до таков, а не па да му верувам, се знае што е тинејџерска љубов.
И само со остри релани коментари ќе ја сфатиш вистината (ако воопшто се потрудиш).
Немој да мислиш дека сум лоша и премногу сурова, но тоа е вистината. Не смеете да си дозволувате такви работи.
Ќе сфатиш кога ќе подпораснеш малку.
Стсни заби, извлечи поука и не се доведувај до ситуација да се повторат нештата.
Не е на одмет да прочиташ и некоја книга за промена да поработиш малку и на Македонскиов јазик. Јас се разбирам, дијалект, жаргони, слобода на говорење, ама во иднина потруди се. Полесно ќе ни е нам.
Ноу хард филингс, за твое добро.
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 18:49 ---
немој во еден пост да прочитам ( а веќе прочитав ) дека сама си била крива девојчето!!!
Па да ви ебам буљашите 17 години има! Сметате дека е довлно зрела за да свати кој идот и го мисли арното,а кој лошото!?!?!?
Точно, не е доволно зрела, но 17 години и не се малку.
И како ќе сфати ако ја оправдуваат, или ја сожалуваат?
Можеби за неа е најстрашно, но тоа зависело искучиво од неа.