Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Се рачунаат ли куп натпреварите во суспензијата?прочитав некаде се рачунаат..знам во Англија е така тука незнам.

И аман не кажувајте дека тој Дидак е добар играч стварно ќе ви се смее некој ќе помисли кој играч е тој..лев бек Балцарети ако можат да го земат а сега да игра Замброта ако е опоравен пошто Антонини и Мезбах се за никаде.Ќе биде тешко без Ибра а сеа со Удинезе може и со Јуве да игра Силва во средината а назад Мексес со Неста.
Не ,во Италија не е случај како во Шпанија...нема врска купот со лигата така да Ибра ке може со Јуве да игра во задутре ...
Со оглед дека и МВБ не игра најдобро ке биде со Удинезе да се излезе со...
Амелија
Абате,Неста,Мексес,Месба
Емануелсон,Силва,Ночерино
Сидорф
Ел Шарави,Робињо
Само страв ми е и Неста да не може да игра па да го гледаме Црепот...

Робињо на лето мојт слободно да летат од тимов, јебеш га бот е шо сакате зборите.. Можел да ја реши утакмицава, како и многу други утакмици наназат. Шо нога ќе имаше да му се посерам во ногата.

Јас да сум како Алегри овај Месбах ќе го ставам средина - лево а Ночерино десно, а Емануелсон лев бек оти дечкото таму е изгубен. А Макси позади напаѓачите.
А читав и дека Неста нема да игра со Удинезе туку Бонера-Мексес напред Силва. Изгледа ја изгубил довербата кај Алегри после грешките од минатото коло.

Јас да сум како Алегри овај Месбах ќе го ставам средина - лево а Ночерино десно, а Емануелсон лев бек оти дечкото таму е изгубен. А Макси позади напаѓачите.
А читав и дека Неста нема да игра со Удинезе туку Бонера-Мексес напред Силва. Изгледа ја изгубил довербата кај Алегри после грешките од минатото коло.
Не заебавај. Нема шанси Макси зад напаѓачите. Тој е класичен центарфор. Му даваш топка, дава гол. Та му е работата него.

Фала богу што сепак не си на местото на Алегри :D

Фала богу што сепак не си на местото на Алегри :D
Е зашо бе, ќе ви правам измени во 60 мин не во 90 :D :coffee:23,25 и 77 нема ни на клупа да бидат и пак не ме сакате за тренер? :)

Не бе друже повреден е Неста и затоа бонера ке игра иначе каде Неста и со една нога подобро ке изигра од црепот па денес и силва е ,,прекомандуван,, во тактиката за копач.Што се однесува до макси како треквартиста тоа е равно на самоубиство ...според мене најарно во овој период е алегри да се врати на 4-2-3-1 со Силва и Ночерино пред Робинјо,Сидорф и Ел Шарави и Инзаги најистурен

Е зашо бе, ќе ви правам измени во 60 мин не во 90 :D :coffee:23,25 и 77 нема ни на клупа да бидат и пак не ме сакате за тренер? :)
И да ме земиш мене на припреми за цдм, а ако се покажам можи и лев бек да поиграм.
Барем нема Анте да е крив нон стоп:)

И да ме земиш мене на припреми за цдм, а ако се покажам можи и лев бек да поиграм.
Барем нема Анте да е крив нон стоп:)
Kико сега ме потсети кај што спомна Антонини што се деси со тој уругваецот Монтелого бе ич неможам да се сетам ај нека ме потсети некој...

Kико сега ме потсети кај што спомна Антонини што се деси со тој уругваецот Монтелого бе ич неможам да се сетам ај нека ме потсети некој...
Десен бек мислам беше тој, не лев.
А кај се наоѓа, ни јас незнам :)

Го пративме на позајмица у некоја екипа од СА,мислам дека беше Болоња и таман отиде таму се повреди( 6 месеци аут) и сеа бил откупен и игра у Пењарол,прва лига Уругвај.
Пиши пропало значи :D

Си имаш статистика де, никаде не велам дека на Милан му е подобро без Ибрахимович во тимот, но се може и без него на одреден период. А нели и со Интер се правеа истите муабети? Дека интер се многу зависни од него и кој друг ќе ги даваше голови ако не беше он? Што се случи кога замина?...

Samuel-Eto-o_2046006.jpg

29371.jpg

Trova la differenza

Ј

Изгубил доверба,цел изгубен во паметот си ти пријателе.
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 09:11 ---
Десен бек мислам беше тој, не лев.
А кај се наоѓа, ни јас незнам :)
Лудница,Демир Хисар.

:icon_lol:

Затоа никогаш нема да биде..што му фалеше на Емануелсон баш добро изигра една грешка немаше,сите точни додавања и дриблинзи добри имаше беше најдобар.Зошто да игра он лев бек или Мезбах што е со Замброта беше на клупа ќе изигра со една нога подобро од тој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom