Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Во Скопје и неговиот сообраќај, се е возможно.Ова мислам не е можно ако си работат нормално семафорите....или грешам?
Во Скопје и неговиот сообраќај, се е возможно.Ова мислам не е можно ако си работат нормално семафорите....или грешам?
JBG изненади годинава снеготАј Сараево наврнале преку 100 цм снег и разбирам тотална парализа на градот.Ам Скопје не би рекол дека има повеќе од 15 цм па хаос е.Што би било на 1 метро наврнат снег не сакам ни да помислам.
Тоа е тоа и не е јасно како може да изненади снег во зима во Скопје имало и 1 метар снег пред 10 години, за ова си е крив народот што не е спремен за вакви услови. Нека си стават ланци или зимски гуми ако мора да ги возат колите и нека бидат претпазливи... Јануари-Февруари не се месеци на сонце.Ај Сараево наврнале преку 100 цм снег и разбирам тотална парализа на градот.Ам Скопје не би рекол дека има повеќе од 15 цм па хаос е.Што би било на 1 метро наврнат снег не сакам ни да помислам.
Значи, јас сум од Скопје, и одговорно тврдам дека нема никаква сообраќајна култура. Поентата е што на македонскиот народ, секогаш Цацко му е крив, иако тој не дава жмигавец, тргнува на жуто, од 4 та лента оди во прва без никакви сигнали. Не бе има сообраќајна култура, а пола возачи не знаат да читаат сообраќајни значи. Сообраќајна култура во Македонија општо -Јако е тоа што ако прашате скопјанец абе каде ви е културата за возење? Ќе одговорат не се криви тие туку "доселениците"
Бранко е кривЈако е тоа што ако прашате скопјанец абе каде ви е културата за возење? Ќе одговорат не се криви тие туку "доселениците"
Факт е дека нема сообраќајна култура, не е на нула, во минус е.Значи, јас сум од Скопје, и одговорно тврдам дека нема никаква сообраќајна култура. Поентата е што на македонскиот народ, секогаш Цацко му е крив, иако тој не дава жмигавец, тргнува на жуто, од 4 та лента оди во прва без никакви сигнали. Не бе има сообраќајна култура, а пола возачи не знаат да читаат сообраќајни значи. Сообраќајна култура во Македонија општо -
Можно е.Ова мислам не е можно ако си работат нормално семафорите....или грешам?