Chelsea vs. Manchester United | 05.02.2012 ; 17:00h

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    118

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Да да,не дадоа реплај на моментот. Инаку многу паѓаат овие од Манчестер бе,како да примиле малце од Барселона талентот. И да оној нигерон Евра се гледа што гнасно племе е,одма се стрча да јаде бурек за жолтиот на Торес.
Да бе сами паѓаат од ветеро може а

A

Alexander Nevsky

Гостин
Е добро де и на Олд Трафорд ќе тепате и утре. Шо се секирате:LOL:
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 17:59 ---
Да бе сами паѓаат од ветеро може а
Е што Торес да не заслужи жолт ? Ама ај оној Веб ти е неразјаснета прича. Кај ги наоѓаат судииве бее во Англија еден стабилен нема.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Јанг не доби жолт кога го фаулираше Бане, а Бане кога го чукна Јанг, одма доби жолт.
Да ти ебам критериумите Веб, слепец еден.

Секој контакт го окарактезира за фаул на Манчестер, ова последново со Гигс... смешки.

А и требаше слободен за Јунајтед и картон за Кејхил ама тоа е. Еднаш суди едно, еднаш суди друго.
Број 1... Бане направи 3-4 фаули во текот на мечот.. Што не е јасно при жолтиот картон??
Број 2... Фаулот над Гигс беше фаул... Не знам што гледате вие..
Број 3... Над Велбек немаше ни фаул, а не пак пенал... Како прво надвор беше, како второ Кејхил ја удри топката прво...

И не плачете, Веб супер си суди.. Само еден фаул над Евра од страна на Ивановиќ беше сомнителен, другото супер до сега.. (само не ми е јасно зошто касни со одлуките неколку секунди)

H

HoT IcE

Гостин
Реално да збориме, Челзи игра агресивно, мислам конечно беше машки да почне да се игра, доста беа балетански перфорамнси.
Но денес Торес и Иванович, безпотребно ги испружија лактовите, тоа што паѓаат од Јунајтед, е нормален дел од секоја утакмица, до денес и Челзи играше така, што е трагично, против КПР, Норич и такви смешни екипи, кои не коштаа многу.

В

Вори

Гостин
Број 1... Бане направи 3-4 фаули во текот на мечот.. Што не е јасно при жолтиот картон??
Број 2... Фаулот над Гигс беше фаул... Не знам што гледате вие..
Број 3... Над Велбек немаше ни фаул, а не пак пенал... Како прво надвор беше, како второ Кејхил ја удри топката прво...

И не плачете, Веб супер си суди.. Само еден фаул над Евра од страна на Ивановиќ беше сомнителен, другото супер до сега.. (само не ми е јасно зошто касни со одлуките неколку секунди)
Ај изгледај ја снимката да видиш дека фаулот над Гигс не беше фаул. Над Велбек имаше фаул, ама беше надвор. А и старт со две нозе од зад грб, треба да се добие и картон.

Не суди добро Веб, убаво Манс вика, прави само непотребна тензија.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Е добро де и на Олд Трафорд ќе тепате и утре. Шо се секирате:LOL:
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 17:59 ---

Е што Торес да не заслужи жолт ? Ама ај оној Веб ти е неразјаснета прича. Кај ги наоѓаат судииве бее во Англија еден стабилен нема.
Па може и заслужи бес топка го гурна а за судиве не знам од цела европа овја нашиве са најлоши

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Каква бомба а ? Ни Веб не можеше да ја одбрани ова бомба... :icon_lol:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Сега моментално делуваме како распашана банда, ако се поприсебни може уште 2-3 да ни бувнат!

п.с. уште не доречено се оствари моето :facepalm:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ајмоооооо.........И ТОРЕС ДА ВИ ГО БАПНИ СЕА....

Kajgana Shop

На врв Bottom