Снег

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Што бе у Скопје одсабајле паѓа снег?
У Куманово почна дури сега да паѓа, нема снег скоро ич.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Е ова во Скопје веќе личи на снег кој ветува добри 25-30 cm :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.754
Цела населба една фаза немаме ради снегов :eek:
Ова ако продсолжи вака, отидовме курбан, цела населба ќе ни биде отсечена од цивилизацијата :icon_mrgr:
Бар иам нет да ве известувам од најзагрозените населби :icon_lol:

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Си врнуцка по малце снегче во Аеродром. Убајни :D

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Не ми одговоривте: У Скопје кога почна да паѓа?

Кај нас имаше до вчера 8-9цм, ама паѓаше дожд цел ден вчера и се стопи скоро се.

Сега за 15-20 минути веќе има 2 сантима. Доста е и ладно, -6 степени, а паѓа густо и има ветер.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Не ми одговоривте: У Скопје кога почна да паѓа?

Кај нас имаше до вчера 8-9цм, ама паѓаше дожд цел ден вчера и се стопи скоро се.

Сега за 15-20 минути веќе има 2 сантима. Доста е и ладно, -6 степени, а паѓа густо и има ветер.
Вчера и во Скопје врнеше дожд и се беше стопено. Денес сабајле кога станав веќе беше бело, од време на време вееше по малце ама еве веќе саат време сигурно паѓа многу

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
:pos: Дежурната Градска служба веќе е на терен и интервенира на сообраќајниците, но со оглед на тоа дека во момнетов температурата е 6 степени под нулата, солта практично нма ефект.
http://sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/skopje-zafateno-od-silen-sneg

А песок?!:unsure:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Според прогнозата во Скопје треба да врне снег до среда вечер....се очекува снежна покривка од 30цм. Да видам да не верувам.
Јако го врне добар саат ипол ама осеќам како ја губи силата, кај и да е ке прекине...ништо чудно и пак на дожд да го префрли...

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Нема шанси за дожд, ептен е ладно, а од север ни доаѓа циклонов (а таму е доста ладно).

Веќе има 4-5 сантиметри. ;)

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Според прогнозата во Скопје треба да врне снег до среда вечер....се очекува снежна покривка од 30цм. Да видам да не верувам.
Јако го врне добар саат ипол ама осеќам како ја губи силата, кај и да е ке прекине...ништо чудно и пак на дожд да го префрли...
Секогаш е така, не може да врне јако цело време. Има периоди преоѓа на Light Snow, па после пак се враќа на Heavy. А иначе дожд не може да паѓа, бидејќи температурата е под 0.

Kajgana Shop

На врв Bottom