Фан Клуб: Јувентус

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
оуууууууууууууууууууу ова би бил најубавиот дрес досега , ама штета што е направен од фан ( или не ? )
Направен е од фан,али ќе биде пратена сликата во Најк како предлог идеја за гостинскиот дрес наредната година.Останува да видиме дали ќе ја прифатат идејава или нешто ново ќе понудат.И минатата година имаше топ предлози али беа одбрани овие два,со кои имаме одлична сезона.:)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.787
Поени од реакции
17.715
Направен е од фан,али ќе биде пратена сликата во Најк како предлог идеја за гостинскиот дрес наредната година.Останува да видиме дали ќе ја прифатат идејава или нешто ново ќе понудат.И минатата година имаше топ предлози али беа одбрани овие два,со кои имаме одлична сезона.:)
Да бидам искрен се додека добро му одина клубот заеби дресојте :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
ма нек буде пинки......амајлијата :icon_mrgr:
Абе ако сакаат до утре нека не зафркаваат за пинки дресовите, али ептен ни носат среќа, башка розевата била примарна боја на првите дресови ... А и не е така лош дресот не знам за вас :icon_lol:

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Абе ако сакаат до утре нека не зафркаваат за пинки дресовите, али ептен ни носат среќа, башка розевата била примарна боја на првите дресови ... А и не е така лош дресот не знам за вас :icon_lol:
Ни носат среќа ама што се лоши лоши се. Можело како што имавме пред неколку сезони, светло розева, нешто како на Палермо што се, а не овие дреч розева баш ко барби се:D

Туку тоа не е важно сеа, гледам Милан - Наполи од 3 ја преместиле а исто и Рома - Интер. Овие од телма нема шанси да не даваат нас, ќе треба на стгримови да гледаме:mad:

A

apidrone

Гостин
Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Ајде стримови да ставите пред да почне утакмицата ..
https://www.facebook.com/pages/Juve-Streaming/113021805466945 ovde http://atdhenet.tv/ i ovde :)
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 14:31 ---
14:10 - FORMAZIONI UFFICIALI:

Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic​
A disp.: Storari, Bonucci, Marrone, Giaccherini, Del Piero, Quagliarella, Borriello. All.: Conte
Squalificati: nessuno
Indisponibili: nessuno
Siena (4-4-2): Pegolo; Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso; Giorgi, Vergassola, Gazzi, Brienza; Destro, Calaiò

A disp.: Farelli, D'Agostino, Gonzalez, Rossi, Parravicini, Contini, Reginaldo. All.: Sannino
Squalificati: nessuno
Indisponibili: Brkic, Bolzoni, Bogdani

Kajgana Shop

На врв Bottom