P
PewDiePie
Гостин
Ау мајсторе олку фалбаџиски пост до сега немам прочитано на форумов. бахах браво.Што е работава бе луѓе со мене? Никогаш не сум се заљубил како што вие ја опишувате љубовта. Сум имал 6 долги(над 6 месеци-3 години) врски и неколку кратки(до 3 месеци) и никогаш баш никогаш кога ќе прекинам не сум се чуствувал осамен, тажен да патам по некоја да мислам да ми недостига што и да е. Секогаш кога ќе ме побарале повторно да се видиме сум одел само поради секс, без никакви емоции да сакам да ја видам или како и да е, како го чувствувате тоа? Последниов период се гледам со 2 девојки чисто ради сексот,(многу лесно заводливи со малку шарм и минимален труд и малку кеш уз добар провод, паднаа)-воопшто не ме привлекуваат , тие тоа го знаат дека нема шанси за врска, но доколку дознаат дека се гледам и со двете ќе има расправија обавезно.А и едноставно многу ги игнорирам, ни на роденденот не ги поканав а тие очекуваа и дека ќе ги представам на друштвото. Наредниот ден едната ми се јави да ми се покани сама и ми вика: Торта должиш! Не сакав да ја видам тогаш а не знаев што да одговорам и викам: Ја изедоа тортата гостите,немат појќе . И воопшто не ме засегаше дали тоа ќе го свати на шала или сеиозно.
Секогаш сум мислел дека кога имам девојка сум заљубен, но никогаш не ме заболело ни срце ни к*р за нив.
Секогаш сум прекинувал со врските од причини како : монотоност, досадија, ненапредување. Едноставно тој пламен што загорел во мене полека но сигурно се гаснел. Како информација околу се ова ке кажам дека сите девојки сум ги имал ги имам изневерено-дали е тоа причина што се одљубувам? И дали опсесијата во работата и лакомоста за напредок на мојата фирмичка имаат улога во ова, како фактор кој не ми дава да мислам на нив доволно, едноставно си имам работа( кај сака нека оди, и што сака нека прави јас имам побитни обврски од неа). Значи никогаш не ми била љубовта на прво поле.
Единствено ако не си ја видам внука ми 2 дена и морам да одам да ја видам,имам страшна потреба од неа, без неа не можам стварно-тоа е љубов. Верувам во љубовта и сигурен сум дека постои, но интересот и среќата многу ги мешам.
Ова демек као,знаеш брат ја никад се неам заљубено,љубов е за пизди бе,само идам ги дупам и ги оставам. Животно сум јеби га.
Али има нешто у оваа мала........
Доста те бе брука се вакви постови да ти ебам.