Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Се сеќавам на твојот негативен коментар лани кога за гостински дресови ни беа оние што се како на Сао Паоло... И одма после првиот одигран натпревар на Јунајтед во Америка да го смениш мислењето :D Почекај прво, не брзај :icon_lol:

Ама кога ги видов во живо дресовите пак си го вратив мислењето :D:D:D:D

422333_10150559612819279_275722274278_9190627_516265579_n.jpg

Абе и вие сега, сметајте на младите. Еве го Кин ни доаѓа, прв тим си е, додуша си седи на резервната но спремен е значи да игра во прв тим. Велбек, Чичарито, имаме солиден напад за сега и во иднина, сите ни се млади и перспективни.
Значи еве ви уште една успешно сменета генерација од Ферги, од која јас очекувам да владее со фудбалот во светот; :):):):):):):):):)

Колку и да сакам да го видам утре Клеверли не знам колку тоа ќе е паметно пошо знаеме дека Челзи од време на време си практикуваат копачка игра, да не го собере некој од нивните. Против Ливерпул ќе ни биде ко 1 на 10, да го рашета тој дебелиот нивни што е у средина.

interesting point on #mufc goalkeeping 'crisis' - united conceded 21 goals in #epl. #mcfc with england's No1 have conceded 19. #whatcrisis

И имаме 12 клин шитс од 23 натпревари. Јеп, crisis.

Колку и да сакам да го видам утре Клеверли не знам колку тоа ќе е паметно пошо знаеме дека Челзи од време на време си практикуваат копачка игра, да не го собере некој од нивните. Против Ливерпул ќе ни биде ко 1 на 10, да го рашета тој дебелиот нивни што е у средина.
Во право си подобро некој од Сколс или Гигс да стартува па после ако имаме водство од повеќе од еден гол разлика да влезе Клеверли во втор накај 60-та минута да го почуствува дербито

Во право си подобро некој од Сколс или Гигс да стартува па после ако имаме водство од повеќе од еден гол разлика да влезе Клеверли во втор накај 60-та минута да го почуствува дербито

А ако почувствува пак некој крампон во ноЏето кревко шо му е?

Ја би ипак Керик-Сколс средина за да воспоставиме тотална контрола и ем подефанзивно настроени да бидат,Нани и Лав да вадат брзи контри.
Ферги вика дека Јанг му се вратила формата од почетокот на сезоната и се одморил.а пред да се повреди малце не беше како што треба зашто му "прегорел моторот од играње" па требал да одмори.

Да си прашам јас, утре во Скопје планирате некаде да се берите за фудбалот?

Ако ДА, молам за кратко упатство каде се наоѓа местото...пошто има можност утре да бидам таму за време на натпреварот.

ЕЕЕЕЕЕ дали ги гледате оние БЛЕКБУРН дрвана.
Уште не ми се верува дека изгубивме од нив и тоа ДОМА.
ц ц ц
Шо убаво сега ке си бегавме со 3 бода :P

ЕЕЕЕЕЕ дали ги гледате оние БЛЕКБУРН дрвана.
Уште не ми се верува дека изгубивме од нив и тоа ДОМА.
ц ц ц
Шо убаво сега ке си бегавме со 3 бода :P

Абе они што се дрва, дрва се и тоа некастрени, ама во таа утакмица ние бевме дрвата! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom