Со таква постапка си посумљив, ќе ти пуштат некое младо п*иче да ти праи муабет да досознае нешто повеќе за тебе и готов сиЌе му дадам блок, нека ми го пуши к***т после..![]()
Ќе побарам Скајп и ќе пишам: Покажи ми ги цицките или блок.Со таква постапка си посумљив, ќе ти пуштат некое младо п*иче да ти праи муабет да досознае нешто повеќе за тебе и готов си![]()
Абе за Македонија некои свашта прават, ако ти ги покаже цицките, те има и пак си готовЌе побарам Скајп и ќе пишам: Покажи ми ги цицките или блок.
И ќе дознаеш..
Ех, не баш не паѓам на секакви цици.Абе за Македонија некои свашта прават, ако ти ги покаже цицките те има и пак си готов![]()
А ако Гоца лично ти се појави на скајп?Ех, не баш не паѓам на секакви цици.Туку ај да не откривам тука, да не види некој џандар ќе ме научи.
![]()
Ќе ја однесам до село, ќе земам комбајн и има да и ги бричам тоа мустаќите.А ако Гоца лично ти се појави на скајп?![]()
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 12:32 ---Да внимавам што пишувам против Владата оти лошо ми се пишува. Господине Премиере ве обожавам!
После 10 години ќе прават илустрација кој бил на фејсбук кодош кој неЗначи сега народот им е непријател, сега се свртеа на следење на народот. Колку удбашка одлука!![]()
Скоро сите сме кодоши зависно од ситуацијата, притисокот, користа од кодошлукот...После 10 години ќе прават илустрација кој бил на фејсбук кодош кој не![]()