Фан клуб: Работнички

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Работнички ако победи со Кожув ќе заврши на 5-та позиција небитно Куманово како ќе одигра на Кале! Инаку прво коло во Супер лига се игра 6-1, 5-2 и 3-4, што значи ние ако завршиме на 2-ра позиција дербито го играме НА ГОСТИ, прво коло веќе викендов што следи сабота или недела!
Ако гледаат кош разлика ондак Куманово ќе бидат 5ти ( нормално ако тепаат ) без разлика дали ќе победи Работнички, односно како што е моменталната табела.

Инаку да во гости ја играат првата утакмца МЗТ во супер лига, сега видов на страната на кфм дека има распоред.

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Ако гледаат кош разлика ондак Куманово ќе бидат 5ти ( нормално ако тепаат ) без разлика дали ќе победи Работнички, односно како што е моменталната табела.

Инаку да во гости ја играат првата утакмца МЗТ во супер лига, сега видов на страната на кфм дека има распоред.
Ако имаат ист број на бодови Работнички и Куманово, на 5-та позиција ќе биде Работнички!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ако имаат ист број на бодови Работнички и Куманово, на 5-та позиција ќе биде Работнички!
Па според кои критериуми сега Куманово е пред Работнички а ете имаат исти бодови?

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Работнички има +1
Се извинувам што не бев во можност до сега да одговорам....другар ако Работнички има плус 1 кој ќе биде на 5-та позиција ако Работнички победи во среда?
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 04:26 ---
Работнички има +1
Се извинувам што не бев во можност до сега да одговорам....другар ако Работнички има плус 1 кој ќе биде на 5-та позиција ако Работнички победи во среда?

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Друго ми беше мене прашањето, зошто сега не е 5то место ако се гледаaт меѓусебни дуели...
Не е ни толку битно што волку пишуваме за ова, ќе видиме што и како во четврток.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Работнички во Куманово загуби со 1 разлика е победи дома со 1. Се гледа севкупна кош разлика.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ја има негде утакмицата со ѕвезда за симнување ?

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Работнички во Куманово загуби со 1 разлика е победи дома со 1. Се гледа севкупна кош разлика.
Работнички во Куманово загуби со 1 разлика ама дома победи со 2 разлика!
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 20:46 ---
Друго ми беше мене прашањето, зошто сега не е 5то место ако се гледаaт меѓусебни дуели...
Додека трае лигата се гледа вкупната кош разлика, кога се одредува пласман на крај се гледаат меѓусебните дуели ако две екипи имаат ист број на бодови! Значи Работнички има плус еден кош што значи утре ако победи прво коло Супер Лига играме против нив викендов во случај да останеме ние на втора позиција!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.143
od rabotnicki si zaminaa brendon kol i aleksandar kalanj
:facepalm:
Среќа на нивното место ќе биде донесен ... па, никој. :eek:
Бар Тасовски добро го покрија ... со, никој. :eek:
Како тргнале, и да не важи правилоно за млад играч, ќе бидат принудени и во вториот дел од сезоната да го користат, само наместо сега 20 минути, 40 минути. :pos:

:tapp:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.143
Не мора тоа ништо да значи, во ова дерби ништо не се знае, МЗТ пред некоја година тепаа кога беа тотални аутсајдери, дерби е, се е можно, бар кога се во прашање Работнички и МЗТ.

Но ако доволна утеха ни претставува евентуалниот триумф над МЗТ ондак ... :facepalm:
Големата слика вели дека сезонава тешко до плејоф каде ќе играат тимови ко, кхм, Торус и Лирија, доволен показател до каде се дојдени работиве, исто и МЗТ ако не се лажам у нивна историја никогаш не успеале да имаат подобар пласман од Работнички на крајот, односно, да догураат повеќе од нив во плејофот, сезонава тоа 95% ќе се случи.

Лазовски најавува дека од наредна година нештата ќе се променат, ја не гледам од каде тој негов оптимизам кога и самиот гледа што се случува, во сала тренираат со бунди на нив ... и пак им е ладно, двајцата најдобри играчи си заминаа зашто не ги плаќаа навремено, едноставно ги имаат сите карактеристики за тим кој реално, треба да се бори за опстанок, ама ете, гинењето на терен од играчите и подршката од трибини си го направи своето, ова се једини две светли точки од сезонава, нормално, недоволни за да клубот котира високо и има прогрес во иднина кој нема да ги лимитира само да се натпреваруваат во бедново првенство.

Kajgana Shop

На врв Bottom