Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Работнички ако победи со Кожув ќе заврши на 5-та позиција небитно Куманово како ќе одигра на Кале! Инаку прво коло во Супер лига се игра 6-1, 5-2 и 3-4, што значи ние ако завршиме на 2-ра позиција дербито го играме НА ГОСТИ, прво коло веќе викендов што следи сабота или недела!
Ако гледаат кош разлика ондак Куманово ќе бидат 5ти ( нормално ако тепаат ) без разлика дали ќе победи Работнички, односно како што е моменталната табела.
21nibko.jpg

Инаку да во гости ја играат првата утакмца МЗТ во супер лига, сега видов на страната на кфм дека има распоред.

Ако гледаат кош разлика ондак Куманово ќе бидат 5ти ( нормално ако тепаат ) без разлика дали ќе победи Работнички, односно како што е моменталната табела.
21nibko.jpg

Инаку да во гости ја играат првата утакмца МЗТ во супер лига, сега видов на страната на кфм дека има распоред.

Ако имаат ист број на бодови Работнички и Куманово, на 5-та позиција ќе биде Работнички!

Ако имаат ист број на бодови Работнички и Куманово, на 5-та позиција ќе биде Работнички!
Па според кои критериуми сега Куманово е пред Работнички а ете имаат исти бодови?

Работнички има +1

Се извинувам што не бев во можност до сега да одговорам....другар ако Работнички има плус 1 кој ќе биде на 5-та позиција ако Работнички победи во среда?
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 04:26 ---
Работнички има +1

Се извинувам што не бев во можност до сега да одговорам....другар ако Работнички има плус 1 кој ќе биде на 5-та позиција ако Работнички победи во среда?

Друго ми беше мене прашањето, зошто сега не е 5то место ако се гледаaт меѓусебни дуели...
Не е ни толку битно што волку пишуваме за ова, ќе видиме што и како во четврток.

Ја има негде утакмицата со ѕвезда за симнување ?

Работнички во Куманово загуби со 1 разлика е победи дома со 1. Се гледа севкупна кош разлика.

Работнички во Куманово загуби со 1 разлика ама дома победи со 2 разлика!
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 20:46 ---
Друго ми беше мене прашањето, зошто сега не е 5то место ако се гледаaт меѓусебни дуели...

Додека трае лигата се гледа вкупната кош разлика, кога се одредува пласман на крај се гледаат меѓусебните дуели ако две екипи имаат ист број на бодови! Значи Работнички има плус еден кош што значи утре ако победи прво коло Супер Лига играме против нив викендов во случај да останеме ние на втора позиција!

od rabotnicki si zaminaa brendon kol i aleksandar kalanj
:facepalm:
Среќа на нивното место ќе биде донесен ... па, никој. :eek:
Бар Тасовски добро го покрија ... со, никој. :eek:
Како тргнале, и да не важи правилоно за млад играч, ќе бидат принудени и во вториот дел од сезоната да го користат, само наместо сега 20 минути, 40 минути. :pos:

:tapp:

Не мора тоа ништо да значи, во ова дерби ништо не се знае, МЗТ пред некоја година тепаа кога беа тотални аутсајдери, дерби е, се е можно, бар кога се во прашање Работнички и МЗТ.

Но ако доволна утеха ни претставува евентуалниот триумф над МЗТ ондак ... :facepalm:
Големата слика вели дека сезонава тешко до плејоф каде ќе играат тимови ко, кхм, Торус и Лирија, доволен показател до каде се дојдени работиве, исто и МЗТ ако не се лажам у нивна историја никогаш не успеале да имаат подобар пласман од Работнички на крајот, односно, да догураат повеќе од нив во плејофот, сезонава тоа 95% ќе се случи.

Лазовски најавува дека од наредна година нештата ќе се променат, ја не гледам од каде тој негов оптимизам кога и самиот гледа што се случува, во сала тренираат со бунди на нив ... и пак им е ладно, двајцата најдобри играчи си заминаа зашто не ги плаќаа навремено, едноставно ги имаат сите карактеристики за тим кој реално, треба да се бори за опстанок, ама ете, гинењето на терен од играчите и подршката од трибини си го направи своето, ова се једини две светли точки од сезонава, нормално, недоволни за да клубот котира високо и има прогрес во иднина кој нема да ги лимитира само да се натпреваруваат во бедново првенство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom