Случајно прееска ја видов реклама од Нико компјутери на Facebook.dali voopsto vo makedonijava ima da se kupi xbox so kinect i kolku pari e???
епа од хбохот направи си акаунт за без пари можеш 3 месеци да играш ако правиш нови trial кој траат 1 месец..Како ова 3 пати акаунти со 1 месец златно членство? Јас го купив моето $10 на eBay.![]()
Kinect + xbox360 4G + chip ( xbox-ovite od Niko ili river ne se hakuvaat ) = 27000 denari so garancija 6 meseci + 5 igri gratisdali voopsto vo makedonijava ima da se kupi xbox so kinect i kolku pari e???
Хаха!Malku morgen 14.390
Odi zirni na niko.com.mk i ke go vidis ova
![]()
Sto prajme sega?! TONCH!!!![]()
Прво па машко, и јас така се заебав.This disc's region code is incorrect for this console. Помош !?
Ja kupiv GTA IV na CD i ne mi raboti dodeka Episode of liberty city raboti i taa e na CD i gi kupiv od ist covekПрво па машко, и јас така се заебав.Од кој регион што ти е конзолата, за тој спуштај. Ако ти е купена во Европа ондак PAL, ако во Америка ондак NTSC/U и така... или пак, спуштај Region free игри и шибај.
![]()
Епа од различен регион код е играта... види доколку ги имаш паковките со штампите внатре, побарај по ќошињата би требало да пишува за кој регион е.Ja kupiv GTA IV na CD i ne mi raboti dodeka Episode of liberty city raboti i taa e na CD i gi kupiv od ist covek
Ги загубил опаковките тој што ми ги продаде. Иначе на Мw3 видов дека пишува NTSC. За друг пат ке си знамЕпа од различен регион код е играта... види доколку ги имаш паковките со штампите внатре, побарај по ќошињата би требало да пишува за кој регион е.
Еве ти пример, десно горе во ќошето пишува NTSC:
![]()