Протест во Струга! Запалена црквата во Лабуништа/Мала Речица?

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Еден јак турски медиум КаналД , пренесол дека состојбата на муслимани во Македонија не е најдобра , и дека Ердоган ќе барал објаснување од Грујо.

zomg.gif

Преку К*Р и од едните и другите не можам веќе, ќе си станам Таоист кое е постаро од Христијанстово и Исламот и НИКОГАШ не е наметнувано или ширено со крв!
Поздрав и е*бете се сите!

Фала на сите кој ќе го прочитате постов. И е*ете се..
Многу си интересен. Имаш став кој ме потсеќа на ставовите на некои атеисти морони.
Демек ти ќе станеш Таоист и ќе бидеш надвор од ова? Тоа истото го пишуваа некои атеисти тука. Демек ќе гледале сеир како Христијаните и Муслиманите се тепаат за своето измислено пријателче.
Ретко по моронски став.
Кога разулавената толпа што извикува "Смрт на Каури", ти се приближува, ти ќе им речеш - Еј ја сум Таоист и не ме тепајте, оваа е таоистичка куќа не ја каменувајте, не е каурска.
Другови не бидите наивни, АлКаедиве во својава верска заслепеност не препознаваат атеист,таоист, маоист или обичен каур.Они би све тоа да го нема.
Па они Христијанството го нападнаа, заради нешто што нема блага врска со самото Христијанство.

И плус уште нешто, не е баш така дека зад нападиве стоеле не-албанци.
Ги видовте ставовите на Бејта, Мерко... Го знаете Изет Меџити?
Ги видовте ставовите на Албанците по интернетот?

Една работа само сфатете, за нив е праведно и оправдано палењето цркви. Они на ист кантар го ставаат скечот во Вевчани со сето тоа што го направија. Они се оперирани од објективност.

Извадете ги конечно розевите очила.

Протестон на Македонцине у Струга ми личи како да е направен само некој да не им каже - зошто не протестирате бре, ви запалија две цркви, уште две ви вандализираа... и што е најстрашно од се сите Муслимани на форумов тоа го сметаат за оправдано.

Треба бргу да ги исечеме трулите гранки во нашите редови, иначе само ќе не кочат и враќаат наназад со своите квази-либерални глупости.

Нема толкав голем удел религијата у ова.

Повеќето од нив не си ни ја познваат религијата.
Тоа е целата поента, религијата секогаш е иницирачка каписла. Повеќето верници не си ги знаат религиите, затоа лесно се манипулирани и прават работи што се спротивни на секаква логика и здрав памет.

Не се гледа најдобро , 2-3 пеат , другите аплаудираат. На крај од веста имаш видео.

http://alsat-m.tv/index.php/lajme/vendi/110230.html
Веројатно знаеш колку лесно ова би паднало на суд. Прво не е на територија на Македонија, второ може да тврдат дека не ја пееле песната туку само отпоздравувале на навивачите. Иако, мене лично не ми се допадна ова што го видов.

Само една работа ако може да ми разјасниш. Ама искрено, без терање инает. Дали стварно мислиш дека вахабистите би помогнале во јакнењето на албанската позиција во Македонија и уште поважно во светот? Ги браните затоа што ги сметате за добри или само меѓуетничко препукување е во прашање?

Многу си интересен. Имаш став кој ме потсеќа на ставовите на некои атеисти морони.
Демек ти ќе станеш Таоист и ќе бидеш надвор од ова? Тоа истото го пишуваа некои атеисти тука. Демек ќе гледале сеир како Христијаните и Муслиманите се тепаат за своето измислено пријателче.
Ретко по моронски став.
Кога разулавената толпа што извикува "Смрт на Каури", ти се приближува, ти ќе им речеш - Еј ја сум Таоист и не ме тепајте, оваа е таоистичка куќа не ја каменувајте, не е каурска.
Во право си, само јас таков случај не видов на темава. Нормално е дека сите треба да бидеме загрижени, огнот на омразата сите може да не проголта. Ако верската омраза не ги засегаше атеистите, немаше потреба воопшто да пишуваме и да се замараме со таа проблематика.

Еден јак турски медиум КаналД , пренесол дека состојбата на муслимани во Македонија не е најдобра , и дека Ердоган ќе барал објаснување од Грујо.
Дарданиja, Ердоган многу добро знае состоjбата на муслиманите и во частност на турците на целиот Балкан, но това е резултат от нивната политика со децении.
Обука на водачи на муслиманските заедници, кои да капсоловат заедниците, а понекога да се стигне и до нивното радикализиране.
Друга вакви држави, кои провеждат обука на муслимански водачи и сакат да ги инфилтрират на Балканот са Иран,Саудитска Арабиja и Сириja.

Протестон на Македонцине у Струга ми личи како да е направен само некој да не им каже - зошто не протестирате бре, ви запалија две цркви, уште две ви вандализираа... и што е најстрашно од се сите Муслимани на форумов тоа го сметаат за оправдано.

Зашто да не го сметаат за оправдано? па никој не се извини бе!! :icon_lol:

Џамијата во Битола, следно претпоставувам ќе е Прилеп...изгледа некој ја доби посакуваната реакција.

Инаку, на видеото од Алсат не видов пеење од ракометарите.Ќе побарам печурки овие дена па можда ќе видам и то.

...само ти не се прави и не ме прави будала.
Не бе сериозен сум, може сум пропуштил нешто. Ако некој ова го сваќа како заебанција мора да пишува некаде од Флорида...

Додека има овци ке има и вна...

Што? Ја ишкртал некој џамијата у Битола од надвор?:pos:
Македонската одмазда е страшна и безмилосна! :ROFLMAO:
Сеа заради тоа, да биде нерешено, ќе треба 10 каури јавно на ју тјуб да бидат обезглавени дур им се чита куран на увце.

Ова ми личи како вицон за активностите на бугарска мафија од пред 30 години (кога режимот беше стегнат).

Абре не ме смејте, црквите во муслимански средини се шкртаат од надвор, од внатре и се вандализираат, од 2001 па наваму .

Или па овој Дарданија кловнов: - У Куманово пред две недели, у џамијата сакала толпа да влезе, покушавале да срушат врата, али ги спречиле двајца-тројца Албанци. И никој медиум не известувал.
Никој? Ни АлСат, ни другите албански медиуми, ни плус инфо. никој?
Колку биле моќни Македонците. Ги контролираат дури и албанските медиуми.

Сеа заради тоа, да биде нерешено, ќе треба 10 каури јавно на ју тјуб да бидат обезглавени дур им се чита куран на увце.

Ова ми личи како вицон за активностите на бугарска мафија од пред 30 години (кога режимот беше стегнат).

Абре не ме смејте, црквите во муслимански средини се шкртаат од надвор, од внатре и се вандализираат, од 2001 па наваму .

Или па овој Дарданија кловнов: - У Куманово пред две недели, у џамијата сакала толпа да влезе, покушавале да срушат врата, али ги спречиле двајца-тројца Албанци. И никој медиум не известувал.
ostaj go Dardanija neka si zivee vo negoviot zamislen svet, sto da praj covekot, tolku alah mu dodelil, i toj ne saka.....

Мокни сме, ама не како нив. Гледаш, двајца-тројца албанци спречиле цела толпа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom