Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Му тргна на Гибсон со проектилите :icon_lol:

Пак чист пенал над Евра, ах бе Стоук...Еве го Погба место Хернандез. Конечно.

едит: Eшли Кол поцрвене пред дербито на Стемфорд. Се поклопуваат коцките за пантерот Валенсија!:)

Овие од Стоук не знаат топка ЧИСТО да одземат еј. Не ми е толку до тоа што не ни досудија колку до тоа што може да ни повредат некој без везе.

Хахах Гибсон :D Не ми се верува. Ако не може да му помогне на Јунајтед дирекно тоа го прави индирекно.

Честито победа! одлична игра!
Малце оф.. бербатов бе како успеа да го утнеш тоа. Сум срипал ко луд пошо ја чекав на ливче 1 3+

Видовте Бербатов што утна на крај? Ќе има хејтање? Или не изгубивме поени ради тоа, па нема да има хејтање како што имаше за Де Геа?
Честито нека е.

Намерно промаши Берба само за да не ја фатиш, знаеш дека ова се негови позиции^^ :icon_lol:

Who the fuck is Morison?We have PAUL POGBA :D Ако не биде врвен играч некој ден си го сечам мурџо... Каша попара ги напраи овие од Стоук за 15 минути,ферги треба да го игра почесто....
Честито победа задоволен сум у главно,едино треба да се врат Клеверли или Андо плеј ни треба!Сколс класика,а за ЛАВ немам зборови ...

Одлично игра рутинска победа плус шити изгуби и сега у недела не очекува тешка утакмица со челзи

Замислете што ќе биде средината со Сколс, Керик и Клеверли.

Darron Gibson - once a red, always a red!

Заборајв да коментирам за Погба.. Колку бара дајте му ги.. ваков играч не смее да се пропушти. Само кој центаршут го има... колку пати само ги исфрли игралите на Стоук!
Алал нека му е! А и мора да добива повеќе шанса!

Добро изигравме задоволен сум и од играта и од резултатот :). Валенсија повторно одличен исто така добро деби во ПЛ за Погба треба да добива шанса повеќе се гледа дека има талент и може да се развие во одличен играч и мило ми е за Гибсон што му крена во Евертон и што им скина 3 важни бодови на селаните

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom