Гневни корисници на Blizoo во салон (видео)

• Креатор на темата Креатор на темата kobrata
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте задоволни од дигиталната платформа на "Близу"

• Вкупно гласачи
    76
Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Кабловскиот оператор "Близу" ги губи своите корисници поради непрофесионалноста и лошата понуда на дигиталната телевизија. Корисниците кои се обврзани со договори велат дека тие кога ги потпишале договорите програмската понуда била сосема друга. Ги содржела 5-те канали "PPV" филмски канали, како и хрт 1 и уште 15 други канали кои сега не се во програмската понуда. Корисниците исто така веќе една година ги бараат и спортските канали "Sportklub" и Sportklub+" но надлежните од компанијата остануваат неми. На 30.01.2012 година населбата К.вода остана без услугите на "Близу" повеќе од 12 часа.Корисниците од населбата Ѓорче Петров тврдат дека многу често остануваат без интернет и без останатите услуги на "Близу".Големиот револт може да се забележи и на нивниот официјален Фејсбук профил: http://www.facebook.com/blizoo.mk
Во прилог ви доставувам видео кое би го објаснило горенаведениот текст:

Брука жива се, Спорт Клуб никогаш нема да стават, ги најавуваа интернет и дигиталните пакети како кој знае што, а уствари излегоа со иста понуда како и CableTel, но полошо.

37423L1f.jpg

Ај бе шо се криви тие шо работат? Да ти еб*м културата.
Иначе имаат таму една коњеста неуслужлива.
И задоволен сум засега :)

Чим сте потпишале договор сега нека ве дупат како оние од ОНЕ спорт клуб и спорт клуб + со доплата инаку нема :pos:

Чим сте потпишале договор сега нека ве дупат како оние од ОНЕ спорт клуб и спорт клуб + со доплата инаку нема :pos:
Нека има доплата, радо би ја платил. Тие ни со одговор не не услужуваат.

Нешто слично се случуваше во трговски кога потпишував договор, имаше редица, дошле сметки да платат и таа им рече дека може и у банка тоа, и почнаа да и се дерат како смее она така лол. Ебате луѓето.

Абе таман ми е мене, неограничен нет, симињам филмови како јуткав, имам од тоа пакетот три во едно:icon_lol: А за тоа што нема спортски канали нема, многу се имам завртено на ТВ за да гледам фудбал ако ми се гледа утакмица си пуштам на атдхе и готоо;)

ја кај другар eurosport не можев да најдам lol
нешо ја нема ставено он или.. ?

p.s. psy, знам дека собра мн лајкови со украдената слика од edward norton али не претерувај :)

Па сигурно дека ги губи , интернет немам 90% од времето од кога се ребрендираа а и сликата е катастрофа .

Нека има доплата, радо би ја платил. Тие ни со одговор не не услужуваат.
Никој не ве моли да потпишете договор и тоа на две години, имаат право да ја менат листата на канали тоа треба да го прочитате пред време ;)
Ве привлекува брзината и лимитот на интернетот па мора и тв да имате од кај нив али тоа мора едно да фали а гледам сега нудат и фиксна тел за 0 ден ставите па ќе видете какви прекини имаат. ;)

Од интернетот задоволен, од ТВ ИЧ. Ама за 500 ден ок е вести да се гледа доста е. :)

Незадоволен.

При крајот на последните два месеца не можеше ни спидтестот да ни се лоадира за да измериме колкава брзина имаме. Немаме ни даунлоад/аплоад голем, а во договорот стои дека нетот е неограничен.

Уште некој месец ми истекува договорот па ќе ги сменам :D
Катастрофа се посебно кога има малку поголемо невреме, по 2 дена нема интернет а и телевизијата е катастрофа.. незнам точно кај ми е договоров да видам што програми ветиле тогаш но секој месец се помалку и помалку програми има. Стварно не ги бива и за месец дена највеќе ќе изгубат +1 корисник (јас).

Па и уште ги гасат телефоните кога има прекин на интернетот, неможеш ни да ги добиеш.

Катастофа се, ама заради тоа што се најефтини сум со нив.

Леле ви се молам зар е потребно анкета за близоо...

прекрасна услуга... ауууууууу зборови немам... кога ќе им се јавам на телефон абе да ти е милина да си праиш муабет со нив... вемето дали било добро..кабелот дали бил добар..компјутерот дали е добар.. уше за децата да си се прашаме дали ни се добри и едно кафенце да си испиеме...
лажат овие шо викаат дека се непрофесионални и дека си оделе луѓето...

за крај секако.. морам да ги поздравам..
МАМИЧЕТО ВАШЕ У [тиииииииииит] ДА ВИ ГО [тиииииииит] ! :mad::mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom