Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Да си прашам јас шо изборни да земам летен семестар 4ти на ИКИ, совет некој?
Мерси

Има слушано некој визуелно програмирање, да ми каже што-како се учи, кој предава, итн?
Размислувам да го одберам овој предмет семестаров, ми делува интересeн.

Дали некој може да ми каже нешто поконкретно за професорката Катерина Хаџи-Велкова? Таа ни ја стаиле за математика 2 и се надевам дека е подобра од бабата :)

Дали некој може да ми каже нешто поконкретно за професорката Катерина Хаџи-Велкова? Таа ни ја стаиле за математика 2 и се надевам дека е подобра од бабата :)

Таа е Санева, а само лоши работи имам слушано за неа :/

407480_10150543829841926_758081925_9052232_1434819569_n.jpg

When you see it, you'll shit bricks :pos:
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 11:34 ---

Сите викаат за Санева дека била отров ама предаваше на моја паралелка Линеарни трансформации и после породилново ко поопуштена да делуваше. Секако, резултати од двата колоквиума негде на 16 јануари објави и усното се полагаше кога ќе и речеа, не праеше проблем.

Јас ќе застанам во одбрана на Санева! До лани, Санева и парирала на Бабето. Сега е тотално сменета. Многу е фина, премногу! И не е воопшто строга... Сега за Линеарни трансформации дозволи на повеќе студенти да дополагаат за повисока оцена. Малку претерува со предавања, ама потоа дава нешто поедноставно на усното.
__________________________________________________________________________________________________________________________

Што е попаметно за 4-ти семестар (и полесно, секако, сакам малку рехабилитација после АСП):

А)
1. Визуелно програмирање
2. Надежност на системи

Б)
1. Приферии
2. Надежност

В)
1. Визуелно
2. Периферии

Јас ќе застанам во одбрана на Санева! До лани, Санева и парирала на Бабето. Сега е тотално сменета. Многу е фина, премногу! И не е воопшто строга... Сега за Линеарни трансформации дозволи на повеќе студенти да дополагаат за повисока оцена. Малку претерува со предавања, ама потоа дава нешто поедноставно на усното.
__________________________________________________________________________________________________________________________

Што е попаметно за 4-ти семестар (и полесно, секако, сакам малку рехабилитација после АСП):

А)
1. Визуелно програмирање
2. Надежност на системи

Б)
1. Приферии
2. Надежност

В)
1. Визуелно
2. Периферии

Јас би го заокружил одговорот под В. :)

Добар предмет е визуелно, мене ми предаваше Ѓорѓевиќ, а асистент му беше Томче Делев. Лани се учеа Microsoft Foundation Classes, али оваа година мислам дека Томче рече во план им е Qt да предаваат. Интересен предмет е, се прават некои прости десктоп апликации у C++ и на крај треба семинарска да се направи...не ми текнува само дали беше со фиксен рок како по интернет програмирање :S

А)
1. Визуелно програмирање
2. Надежност на системи

Б)
1. Приферии
2. Надежност

В)
1. Визуелно
2. Периферии

А

Иако имам слушано лоши работи за ТУнеска сакам да слушнам и ваше искуство :D Не ми се верува дека после толку среќа со професорите и асистентите по математика, за последната математика ми ја ставија оваа. Што е толку лоша???

Иако имам слушано лоши работи за ТУнеска сакам да слушнам и ваше искуство :D Не ми се верува дека после толку среќа со професорите и асистентите по математика, за последната математика ми ја ставија оваа. Што е толку лоша???
Јас баш убаво поминав кај Тунеска, дури и усното не го полагав... :)

Како може Тунеска од усно да ослободи некого? :S

Иначе, колоквиум по ОЕТ во Битола. It makes me wanna cry.

403018_10150763368954616_294099329615_12588437_817245431_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom