Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Смешни сте со Снајдер. Зар не гледате дека тој ни е единственa звезда во тимот? Ако и него го продадеме е тогаш наебавме со новите таленти од Јужна Америка. Снајдер јас го видов во прво полувреме, овој човек играше со срце(иако имаше неколку грешки), гореше да постигне гол, мислам дека тоа е она што му е потребно на овој човек. Он се враќа од повреда, незнам што вие очекувате од него? Ај да не му дадеме шанса да си ја поврати формата, па да тераме со новиот КАКА(Алварез), па после ќе видиме до кај ќе стигнеме. И многу дефанзивно играме, затоа и примаме голови, затоа и Снајдер неможе да се вклопи во формацијата на Лузерот, бидејќи им даваме простор на противничките тимови да наметнат игра, наместо ние тоа да го сториме, со Снајдер. А Пацини нека не јаде многу гомна, бидејќи вчера дојде и со ништо не покажа дека заслужува да биде во Интер. Он ко прво не знае да прими топка како што треба, па ќе и се дерел на некој што е 2-3 класи подобар од него, ебати играчот. Да беше некој друг тренер( не италијанец) сигурен сум дека овој Пацини не би играл прва постава.

За крај доста го тупите за Снајдер, како он да беше крив за поразот, кога видовме и второ кога влезе "новиот КАКА", ништо не направивме, освен тоа што дадовме гол од офсајд. Да беше проблемот до Снајдер ќе победевме второ, но он не беше проблемот. Според мене проблемот беше што сакавме со дефанзивци да победиме, а тоа не е можно.

пс. Јас да сум како Снајдер би го напуштил тимот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766
Aбе едно време и за Милито слични муабети се водеа ...
Инаку никој не бара Раниери да постави игра за Снајдер, ја лично сакам он да постави тактика аналогна на кадарот со кој располага, тимов нема основа за 4-4-2 формација, факт, а и факт е дека со 7 дефанзивци многу тешко може да се дојде до победата без разлика со кого играат.

D

draft

Гостин
Ne znaev deka ti go pisa toa, t.e. ne bese toa napisano do tebe, nego onaka pishav, site do eden ste krivi koga gubi inter :D :D, osven Vasko.

Nego za pobedive nisto ne rekov jas, drugi raboti kritikuvav. Mene mi e zborot do rakovodstvoto na timot, mnogu pogore od silata na Ranieri. Eden Juan edvaj go kupija za da go dadat vo Cezena. Ne znam kakov odgovor cekas za pobedite... Da ti recham na sreka - ne e taka, da ti recham na superiorna igra ni toa ne e vistina, da ti recham deka sme bile podobar protivnik ni toa ne e taka. Snajder ne igrashe golema uloga vo nikoja, toa mozam da ti recham. Formacijata, t.e. ne napravivme nikoja uber-dobra akcija za da recham deka e formacijata... Alvarez, Milito, Kambi i Cezar za mene se zasluznite za pobedite. Nikoj poveke.
Па за тоа мислам дека сите се согласуваме, дека Морати требаше да фрли некој денар, а не најголемото засилување да ни биде останувањето на Мота. Сите сакаме појаки играчи од овие што ги имаме. :D
Ама ја мислам дека и со нови играчи (не Меси и Роналдо, да речеме Лавеци, Гуарин и некои такви за кои наводно сме заинтересирани) под водство на Раниери, пак нема да можеме да освоиме зашто гледам дека и со овие играчи што ги има на располагање, игра превише пичкарски, со маскимум 3ца офанзивно ориентирани играчи, со како што кажав, тактиката "глејте да не примиме гол, па ако даде Господ и дадеме гол, добро, ако не, има и други утакмици" па така и ќе продужи со новите играчи што ќе дојдат. (доказ: коа прави измена, и 3-0 да губиме, вади напаѓач за да стави напаѓач, ако условот со 3ца офанзивни играчи е исполнет. Значи е пичка у душа.)

Значи ја сум и за нов тренер, и за нови играчи. (двајца, тројца највеќе.. не барам цел тим да се смени зашто уште верувам во поголем дел од играчите :D)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Мене ми е смешен Бранка, постојано бара играчи од Америка со ЕУ пасош за да не ги пополниме тие 2 места, а ние едвај 1 играч ќе купиме цела година (y)

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=70794
Пишува за гуарин од порто морати го има договорено ќе исплати 1.5М евра на порто сега и 11 М евра на лето или на рати не разбрав добро.Тој треба да престигне во милано утре или вечерва да се договорат неговите лични услови и завршена работа,што значи мота си оде.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766
Најверојатно Гураин би требало да е и једино засилување во Јануари, одличен фудбалер е, ова една од оние работи кои му требаат на тимов па мислам дека одлично ќе се вклопи во Интер .
Инаку се зборува за позајмица и 1.5м евра сега, и 11 ако сакаат перманентно да го задржат, не се обврзани тоа да го направат, ко и со Зарате.

Уште Раниери да покаже муда во иднина и Се ќе биде во ред, штета што изгубија со Лече но сеуште ништо не е загубено, има бајаги до крајот и наше е да се надеваме дека нештата ќе се сменат кон подобро. (y)

Се вратија на онаа позиција пред дербито, сега се на онаа граница помеѓу битка за ЛШ и Скудето, уште еден кикс и судбината им е запечатена, секој нареден искористен кикс на Јуве и Милан нив ги враќа во асална борба за титулата.

п.с.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Ако дојде Гуарин и ако не го игра од следните 10 натпревари барем во 6 како стартер ќе идам на темната страна, т.е. кај Јонзе...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766
Па ја нема да бидам изненаден, се коси со дефанзивните замисли на Раниери. Прееска ги гледав хајлатсите, освен онаа шансата на Пацини во прво по пасот на Камби, све друго дојде по мртва игра, корна или фаул.

Средина Гуарин, Мота, Камби, Алварез се трпи, напред Снајдер и Милито.

Тамам, што би рекле турците.

p.s. Коутињо најверојатно на позајмица во Еспањол, добар потег, во нормални околности он уште лани ќе заминеше на позајмица. Не се љути Јонзе, ако останеше тука со Раниери кој не го играше ни против Џенова зашто страв му било од Роси и Место, летоска и дефинитивно ќе леташе од тим, вака има шанса за прогрес во кариера па од наредна година посериозно да се смета и на него. Само незнам колку е ова точно, читнав нешто на фејс по коментари.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Еве им едно големо браво за Гуарин ако го донесат . Нека продолжат со носење на вакви играчи , вакви играчи од среден ред ни требаат . Овој има муда колку оние на Александар на плоштад
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 12:14 ---
Па ја нема да бидам изненаден, се коси со дефанзивните замисли на Раниери. Прееска ги гледав хајлатсите, освен онаа шансата на Пацини во прво по пасот на Камби, све друго дојде по мртва игра, корна или фаул.

Средина Гуарин, Мота, Камби, Алварез се трпи, напред Снајдер и Милито.

Тамам, што би рекле турците.

p.s. Коутињо најверојатно на позајмица во Еспањол, добар потег, во нормални околности он уште лани ќе заминеше на позајмица. Не се љути Јонзе, ако останеше тука со Раниери кој не го играше ни против Џенова зашто страв му било од Роси и Место, летоска и дефинитивно ќе леташе од тим, вака има шанса за прогрес во кариера па од наредна година посериозно да се смета и на него. Само незнам колку е ова точно, читнав нешто на фејс по коментари.
Ако мислиш за по страна гуарин не игра , нема да може да допринесе многу таму . Он знае да се уфрли по страна у некоја акција и да испрати центаршут како у финалето на ЛЕ ама тоа не му е позицијата. Он газеше кај боаш во средниот ред со Мутињо а по страна играа Варела и Хулк и напред Фалкао . Ги имам гледано безброј пати . Гуарин е класичен CM со напаѓачки способности а мутињо играше поназад од него .
Го гледап и клипот што си го постирал што го даде голот кај чека топка на средина . Муабетот ми е дека може и овој да не добива шанса у средина од Раниери со оглед што таму МОРА да му играат Мота и Камби . Али ќе видиме . Прво нека го донесат
Еве слика од Порто на Боаш . Гуарин игра позади напаѓачите

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
7.304
Марига се вратил од Реал Сосиедат.... ама ќе идел пак на позајмица во Парма.
Ако дојде Гуарин(y), само ако не го игра прва постава.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
да не звучам како јонзе ама ич не се радувам на гуарин ... кој би седнал на клупа , занети ?? кога губиме ранко не ги остава рики и снајдер да играат заедно и не го вади занети иако е креативно најсакатиот играч што го имаме и немаме никаква корист од него кога бркаме резултат. И не ми се верува дека нема да купат напаѓач.... ни фали класа играч во нападот како партнер на милиот

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
И јас сум со Син за муабетов. Гуарин, Камби, Мота, Алварез, Милито на терен, мислам дека ќе биди топ. Не размислувајте вие така дека ќе се игра flat 4-4-2. Него нешто измеѓу 4-4-2 и 4-2-3-1. Чак во ова формација можи и наместо Милито, Пацини да збесни. Има 3 одлични техничари зад него.
Искрено го немам гледано Гуарин, ама како што гледам по youtube, одлично засилување земаме. Баш тоа што ни треба, одличен техничар. Е сеа, некако да смогна сили уште Тевез да го зема, и дури тогаш ништо не е загубено.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Море не Гуарин и Иниеста и Озил да дојдат во ншиот тим повторно Занети и Камбиасо ќе играат прва постава бидејќи на клупата го имаме мистер идиот !

Kajgana Shop

На врв Bottom