Фан клуб: Работнички

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Добра прослава вечерва во "парк"...

Нека ви е честит јубилејот...(да не троламе барем сега,а има многу за тролање :) )

Непотребен меѓусебен инцидент,но тоа се дешава во секоја поголема и посериозна група....(не требаше да се ситите на нас,за тепачката на наша трибина на дербито)

Ако има некој поупатен нека даде некои информации што точно се случувало,јас од снимкава на утепанава МТВ забележав прекин пред почетокот и ништо повеќе.....

Тука има повеќе интересни слики....

http://www.mkd.mk/10052/sport/rabotnicki-gi-nagradi-legendite-so-poraz-od-zvezda-i-so-tepacka-na-tribinite/

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.148
Како можеле бе Пешич у фаца да го 'ркнат ... :tapp:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ц.ц.ц.цц., не ми се верува еј, толку забегани луѓе да има, се засрамвите.Го пљукаа на Пешич, еден од играчите на Работнички ми кажа дека бил спремен да ја собере екипата и да си отидат, па се степаа меѓу нив, срамно, срамно ... Пешич е командат, значи он решил, дозволил неговата екипа да патува тука во Скопје, за јубилејот ваш, они го ркаат еј пази, ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ тренери ео Европа.Незнам што да кажам, жално, срамно.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.148
Го пљукаа на Пешич, еден од играчите на Работнички ми кажа дека бил спремен да ја собере екипата и да си отидат, па се степаа меѓу нив, срамно, срамно ....
Aj појасни го ова.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Aj појасни го ова.
Шо да појаснам, за време на прекинот се степаа меѓу нив ЦПБ, незнам зошто и незнам како, некој меѓусебни закачни, ништо посебно ваљда.Иначе Пешич беше плукнат, од трибина над него, а причината верувам ни глупавите навивачи кој го направија тоа, не ја знаат.

Шлаг на се беше, Вашиќ у последни 5 секунди рака скрши, грозно ....

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Сеа ја да ви кажам што мислам... Бев на утакмицава и имаше се само спорт не. Па добро бе пичка му материна, пријателска утакмица е овие на терен и на трибини очи извадија. Баш се погодив да седам таму кај што се деси тепачката. Не успеав да видам ни што ни како, само тие специјалци/желки или како и да ги викаат утрчаа и почнаа да маваат секој што ќе го стигнеа и го маваа кај ќе стигнат. А во публикава мали деца со жени пискаат, плачат, викаат, абе страв да те фати. Срамота, срамота. Ај остај што се загреваа 20 минути таман почна утакмицава и на некој имбецил му текна флаери на цела публика да раздаваат и таман Звезда во напад иде, БАМ, цела сала на паркетот со флаери. Ај уште 15 минути чистење. Па добро бе не играат овие со Чикаго Булс па да се понашаат вака...
Нивните навивачи дали беа Делије или не незнам, вадат знаме српско знаме и на него пишува Куманово. :facepalm:
А нашиве навивачи таканаречени СРВ тешки хулигани. Излеа тие сите едвај чекаат утакмица и се дојдени да се испровоцираат, да испцујат некој и да напраат фрки. А колку што забележав пола од нив беа 8мо оделенци што незнаат ни К од кошаркаа ми мафтаат со знамиња и пеат песни научени на памет.
Абе тоа ти е државава, кажете ми као може во NBA кај шо има иљадници иљадници публика да нема ниеден обезбедување, да нема ниеден инцидент, а пази, гледачите седат буквално позади клупата, значи можат секаков контакт да напраат, ама такви нешто НЕМА. Цивилизиран народ се, не овие нашиве како од џунгла излезени. Среќа што трибините се одма над клупата за резерви, па навијачиве и да сакаат неможат да гаѓаат по играчите шо седат на клупа.
И згора на се, коа заврши утакмицата, ги запалија тие незнам као се викаат, и од тоа чадот абе не се дише човече. Се угушивме. Како талибанци не држеа 20 минути у тој чад и не пуштаа да поминеме. А пазете зборам за во неутралната публика кај што има семејства со мали деца дојдено да гледаат спорт а не хулиганство.
Проста работа, еј.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Сеа ја да ви кажам што мислам... Бев на утакмицава и имаше се само спорт не. Па добро бе пичка му материна, пријателска утакмица е овие на терен и на трибини очи извадија. Баш се погодив да седам таму кај што се деси тепачката. Не успеав да видам ни што ни како, само тие специјалци/желки или како и да ги викаат утрчаа и почнаа да маваат секој што ќе го стигнеа и го маваа кај ќе стигнат. А во публикава мали деца со жени пискаат, плачат, викаат, абе страв да те фати. Срамота, срамота. Ај остај што се загреваа 20 минути таман почна утакмицава и на некој имбецил му текна флаери на цела публика да раздаваат и таман Звезда во напад иде, БАМ, цела сала на паркетот со флаери. Ај уште 15 минути чистење. Па добро бе не играат овие со Чикаго Булс па да се понашаат вака...
Нивните навивачи дали беа Делије или не незнам, вадат знаме српско знаме и на него пишува Куманово. :facepalm:
А нашиве навивачи таканаречени СРВ тешки хулигани. Излеа тие сите едвај чекаат утакмица и се дојдени да се испровоцираат, да испцујат некој и да напраат фрки. А колку што забележав пола од нив беа 8мо оделенци што незнаат ни К од кошаркаа ми мафтаат со знамиња и пеат песни научени на памет.
Абе тоа ти е државава, кажете ми као може во NBA кај шо има иљадници иљадници публика да нема ниеден обезбедување, да нема ниеден инцидент, а пази, гледачите седат буквално позади клупата, значи можат секаков контакт да напраат, ама такви нешто НЕМА. Цивилизиран народ се, не овие нашиве како од џунгла излезени. Среќа што трибините се одма над клупата за резерви, па навијачиве и да сакаат неможат да гаѓаат по играчите шо седат на клупа.
И згора на се, коа заврши утакмицата, ги запалија тие незнам као се викаат, и од тоа чадот абе не се дише човече. Се угушивме. Како талибанци не држеа 20 минути у тој чад и не пуштаа да поминеме. А пазете зборам за во неутралната публика кај што има семејства со мали деца дојдено да гледаат спорт а не хулиганство.
Проста работа, еј.
Не дека бранам некого,но смешен ти е цел коментар.....

Ова насекаде се случува,а во други држави и во поголеми размери....Италија,Полска,Русија...Јужна Америка... Балкан и така натаму..... Ако си отишол ти да гледаш престава... тоа си можел во театар или кино да го проследиш.....

И јас сум против насилства,да се разбереме.. Но бакљи,ленти,мотки и песни е составен дел од секој натпревар...... Ги забрануваат со закон а истите тие ги користат по митинзи......:facepalm:

Според муабетиве по мало..... Следното дерби,верувале или не е на 4 ти Февруари.А домаќин е повторно Работнички.... Аман веќе цела година не сме играле дерби во "Јане Сандански ":)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Се срамам кај живеам, проста маса на велико, го плукнале Пешиќ кој е еден од најдобрите тренери во европа, можам и да претпоставам кои се тие дебили...и сега сакате некој да ни дојде на пријателска да гледаме квалитетна кошарка, фудбал, ракомет, уметничко лизгање или било кој спорт, не бе добро викаше другар ми " Oвде да се врати Бугарин и се да запали"!!!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Според муабетиве по мало..... Следното дерби,верувале или не е на 4 ти Февруари.А домаќин е повторно Работнички.... Аман веќе цела година не сме играле дерби во "Јане Сандански ":)
Ако тепа Куманово со Вардар, прво коло ќе се игра против нив на домашен терен затоа што Работнички сега се 6то а не 5то место. :)

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54

Ова насекаде се случува,а во други држави и во поголеми размери....Италија,Полска,Русија...Јужна Америка... Балкан и така натаму..... Ако си отишол ти да гледаш престава... тоа си можел во театар или кино да го проследиш.....

И јас сум против насилства,да се разбереме.. Но бакљи,ленти,мотки и песни е составен дел од секој натпревар...... Ги забрануваат со закон а истите тие ги користат по митинзи......:facepalm:

sigurna ti e informacijava deka neli poslednovo derbi kaj vas se igrase?

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
sigurna ti e informacijava deka neli poslednovo derbi kaj vas se igrase?
Абе и он е за МЗТ. :D
Инаку зависи од табелата, ако завршат Работнички 5ти ќе играат со нас на гости, а ако завршат 6ти ќе играат со Фени на гости.

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
Инаку зависи од табелата, ако завршат Работнички 5ти ќе играат со нас на гости, а ако завршат 6ти ќе играат со Фени на гости.
e taka moze zaso ne vidovme derbi osven so feni...:D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848

Е па ти се фати за бакљите и флаерите, само така ги напоменав.. А ако тоа што го видов вчера (барем поголемиот дел) се дешава во другите држави... Тогаш треба да си ја преиспитаат дефиницијата „спорт“

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Работнички ако победи со Кожув ќе заврши на 5-та позиција небитно Куманово како ќе одигра на Кале! Инаку прво коло во Супер лига се игра 6-1, 5-2 и 3-4, што значи ние ако завршиме на 2-ра позиција дербито го играме НА ГОСТИ, прво коло веќе викендов што следи сабота или недела!
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 17:08 ---
Работнички ако победи со Кожув ќе заврши на 5-та позиција небитно Куманово како ќе одигра на Кале! Инаку прво коло во Супер лига се игра 6-1, 5-2 и 3-4, што значи ние ако завршиме на 2-ра позиција дербито го играме НА ГОСТИ, прво коло веќе викендов што следи сабота или недела!

Kajgana Shop

На врв Bottom