Фан клуб: Чикаго Булс!

• Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Јас тука гледам, стисни и ќе ти испаднат неколку линкови, па одбери си :)
Нека иде у к... Сите стримови сецкаат кај мене. после ова празниците интернетот се еба скроз.

Дај ми линк на кој конкретно гледаш, да видам дали ке сецка и кај мене, ако сецка, значи дефинитивно до нетот ми е.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
.. и без Роуз цела утакмица, убија биковите против Wizards. Џон Лукас е дечкото што играше наместо Роуз и одигра предобро.

П

Паспарту

Гостин
Лесна победа против Селтикс од 88:79

Роуз 25п 7ас
Денг 21п 16ск
Бузер 12п
Бруер 12п
Ноа 10п 12ск

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Пак го имаме најдобриот скор во лигата фантастична победа вчера против Селтикси Роуз блескаше но од километар се гледа оти годинава има голема подршка од Бузер и Денг пред се, и постигнуваме многу повеке кошеви од лани а во одбрана пак сме во првите 3 во лигата така да годинава сме чекор поблиску до титула секако има уште многу да се игра

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ќе игра Роуз вечер?

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Сами се победивме во Мајами...
Имаше Чикаго шанса, Леброн подари промашување од слободни, али јбг, така требало да биде. Дерик ќе распали сеа во продолжение на сезоната, ќе стигнат пак далеку, според мене

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Сами се победивме во Мајами...
Многу ретко му се дешава на Роуз да утне такви клучни слободни..И на крај не требаше со таков хорог да ја заврши, центарски шут е тоа, требаше некаков влез или да им избега или фаул да изнуди. И на Бузер што му се испушти топката и тука изгубија неколку секунди и тоа е. Роуз моеше да испадне херој на мечот а испадна трагичар :)
Иначе игра во многу добра форма, никакви замерки, само така нека продолжи :)

П

Паспарту

Гостин
Ајде со Денг ќе биде подобро, мислам дека годинава ќе одиме чекор напред во плејофот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom