- Член од
- 11 јули 2009
- Мислења
- 1.415
- Поени од реакции
- 962
Форумџии , ги имате видено Супервелосињата и Стирлинг мосот во Џамбо ? 1500 денари 1/18 RC модели , светлата работат и се отвара хаубата ? Што мислите за нив ?
Јас и се мислев на Импрецата, некако ми изгледа позабавна ако е доволно брза Уште се мислам за белото Порше, единствено сум загрижен за квалитетот...Форумџии , ги имате видено Супервелосињата и Стирлинг мосот во Џамбо ? 1500 денари 1/18 RC модели , светлата работат и се отвара хаубата ? Што мислите за нив ?
Ако може да знам од каде го имаш купено, и колку пари е ?! Фала однапредАко мислиш на wrc Imprezata e od NIKKO доволна е брза дури и дрифтови прави.Имам C4 wrc од Nikko лудница е+ако имаш 2-3 сите можеш во исто време да ги возиш
1:16 C4 WRC NIKKO
Прегледај го приврзокот 39445
Количкава троши четири мали батерии од 1,5 volt и една батерија 9 volti за далинското
Купено е 2008 од Австрија кога бев на гости кај средниот брат.Цената мислам беше 50-60 евра.Тука истиот модел го имам видено пред 1-1,5 година во една продавница за играчки на Водњанска беше околу 30-35 евра.Кога отидов да го купам бидејќи сакав да го правам C4 WRC RedBull на мое големо разочарување продавницата беше затворенаАко може да знам од каде го имаш купено, и колку пари е ?! Фала однапред
Имав јас од НИККО едно џипче ама старо е , од пред 2000та година , го имам изгубено далечинскиотАко мислиш на wrc Imprezata e od NIKKO доволна е брза дури и дрифтови прави.Имам C4 wrc од Nikko лудница е+ако имаш 2-3 сите можеш во исто време да ги возиш
1:16 C4 WRC NIKKO
Прегледај го приврзокот 39445
Количкава троши четири мали батерии од 1,5 volt и една батерија 9 volti за далинското
Ако работи на фрекфенција од 27 mgh можеш да го искористиш далечинскота од друг модел на Nikko ги има во крш рамстор.Исто и тие работат на 27 mgh и ќе можеш по твој избор да ги управуваш и двата модели во исто времеИмав јас од НИККО едно џипче ама старо е , од пред 2000та година , го имам изгубено далечинскиот
А се продава само далечинскиот ? Ако не , колку кошта една кола ?Ако работи на фрекфенција од 27 mgh можеш да го искористиш далечинскота од друг модел на Nikko ги има во крш рамстор.Исто и тие работат на 27 mgh и ќе можеш по твој избор да ги управуваш и двата модели во исто време
А се продава само далечинскиот ? Ако не , колку кошта една кола ?Ако работи на фрекфенција од 27 mgh можеш да го искористиш далечинскота од друг модел на Nikko ги има во крш рамстор.Исто и тие работат на 27 mgh и ќе можеш по твој избор да ги управуваш и двата модели во исто време
Само далечинското не се продава а од Nikko го имаш новиот модел на Subaru wrc и Porsche cayenne во џамбо 1500-2000 ден и е доста поефтино од Nikko во Крш 3000-3500 ден ама не сум баш сигурен за цената Има и добар избор на Rastar,исто и тие се квалитатни ама не се толку брзи.Имам и од нив Audi Q7 & BMW X6.Моментално немам слики од нив,ама во брзо врема ќе постирам.А се продава само далечинскиот ? Ако не , колку кошта една кола ?
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 23:34 ---
А се продава само далечинскиот ? Ако не , колку кошта една кола ?
Океј , ке отидам некој ден до КРШ , се надевам имаат и добри diecast моделиСамо далечинското не се продава а од Nikko го имаш новиот модел на Subaru wrc и Porsche cayenne во џамбо 1500-2000 ден и е доста поефтино од Nikko во Крш 3000-3500 ден ама не сум баш сигурен за цената Има и добар избор на Rastar,исто и тие се квалитатни ама не се толку брзи.Имам и од нив Audi Q7 & BMW X6.Моментално немам слики од нив,ама во брзо врема ќе постирам.
Имав јас пред едно 10-15 год. Porsche 959 сличен размер како овие, може малку поголемо, од Германија ми го донесоа на подарок. Знам дека на гумите ставав селотејп и ептен добри дрифтови и брнаути правеше. Штета што веке го немам, зезна нешто моторот и отиде во "неповрат". Ако не да купиме сите вакви од Nikko и трки да правиме заедно.Само далечинското не се продава а од Nikko го имаш новиот модел на Subaru wrc и Porsche cayenne во џамбо 1500-2000 ден и е доста поефтино од Nikko во Крш 3000-3500 ден ама не сум баш сигурен за цената Има и добар избор на Rastar,исто и тие се квалитатни ама не се толку брзи.Имам и од нив Audi Q7 & BMW X6.Моментално немам слики од нив,ама во брзо врема ќе постирам.
Може во некоја сала и така ги има премногу или на некој од паркинзите кај салата Борис Трајковски и тамо има 2-3 и се исто големи ќе нацртаме стази и ќе се тркамеИмав јас пред едно 10-15 год. Porsche 959 сличен размер како овие, може малку поголемо, од Германија ми го донесоа на подарок. Знам дека на гумите ставав селотејп и ептен добри дрифтови и брнаути правеше. Штета што веке го немам, зезна нешто моторот и отиде во "неповрат". Ако не да купиме сите вакви од Nikko и трки да правиме заедно.
Овие ги знам, сум гледал на ТВ, одржуваат првенства со вакви коли, посебно во Јапонија и САД. Имаш и тјунинг за овие, избор невиден. Одлична работа за забава.Може во некоја сала и така ги има премногу или на некој од паркинзите кај салата Борис Трајковски и тамо има 2-3 и се исто големи ќе нацртаме стази и ќе се тркаме
Моментално собирам за нешто вакво ама на нитро и е во размер 1:10
http://www.youtube.com/watch?v=Ggqg6q5xegE
http://www.youtube.com/watch?v=8vCuYO-a09U
http://www.youtube.com/watch?v=9Is1aP8t16o&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=fMN7hclqrcc&feature=related
Oвие се 1:14
http://www.youtube.com/watch?v=ZkvkBF8qGSE