Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Eden centarshut be ne vidovme od leva strana... Eden... da ti ebam japoncheto nikakvo da ti ebam, pa i toj snajder mater u pichka da mu ebam, 2 sezoni nisto od nego ne dobivame... da mu ebam sve toa, od rak da mu umre zena mu posle da vidime za sto ke tvita, tvitko eden tvitosan

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ќе жалиме за вакви поени игубени против Чезена, Лече, Новара и слични екипи

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Умрени од прв до последен,ебате утакмицата глупа.:mad:
И да,се виде разлика со влегувањето на Зарате:tapp:
Засилувања никако,ова е Интер-ова е машинерија.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
7.304
Срамота, акција незнаат да направат, центаршутевите тиња.

Од оние скапаници изгубивме бе, не ми се верува.
Ти ебам лузерот глупав!!!

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Со што досега Пацини заслужи да игра пред Зарате, може некој да објасни.
Зарате покажа дека ни со Оби неможе да се носи .
Тиња и Маикон денес . Од страниве топки никако . Од средината не ни очекував со Камби и Занети .

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Со ваква формација неможе да се дојде до победа,претходните ги тепавме на среќа и се знаеше дека кога тогаш ке кикснеме ! Пацини ништо не прави во ваква формација,само гледач повеќе ни е.Играта ни беше никаква,чекавме само од прекини да дадеме гол,следна дома со Палермо идеме на победа и враќање на победничкиот дух.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.577
Удинезе изгуби, Рома исто, Наполи исто, и Интер губи...ако ако...

Не бе, не бива тим со Пацини и Зарате, златни Ето и Пандев ги имавме, а паднавме на тоа ниво да се молиме во Пацо и Зарате...

Ништо не иде, ништо, и пак ништо нема да купиме, зашто тимот ни е полн со шампиони и зашто сме едно големо среќно семејство...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Со ваква формација неможе да се дојде до победа,претходните ги тепавме на среќа и се знаеше дека кога тогаш ке кикснеме ! Пацини ништо не прави во ваква формација,само гледач повеќе ни е.Играта ни беше никаква,чекавме само од прекини да дадеме гол,следна дома со Палермо идеме на победа и враќање на победничкиот дух.

Како бе Кирца може 7-8 победи на среќа да биле . Нормално е дека ќе кикснеме ама не требаше со ваква екипа . Не смееше . Тиња беа сите денес , сите

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Прва победа на домашен терен за Лече... :facepalm:

Утакмицата можевме да ја решиме уште во прво полувреме со шансите на Милито, Снајдер, Пацини, Самуел ... изгубивме од најотепаната екипа во лигата според мене.

Цената на голманот на Лече му ја покачивме 3 пати повеќе од тоа шо вреди :facepalm:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Упм кој малер ја гледаше утакмицата?Се шегувам!Најмалку кога очекуваш а ти се потребни бодови губиш од Лече!

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Ако ништо друго бар да се отарасат фудбалерите од притисокот наречен скудето. Некои мислеа дека во борбата за скудетото сме влегле, ама всушност никогаш не беше така оваа сезона за жал. А згора на тоа после Газперини малку и самобендисано ќе беше да се надеваме на тоа, иако е возможно... теоретски.
Инаку, дали сте приметиле како секогаш некој поединец од некој аматерски клуб против Интер го игра натпреварот на својот живот? Обично или некој напаѓач, или голман (како сега)? Море бееегај таму аматери и на аматерите.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Тиња и Маикон денес . Од страниве топки никако . Од средината не ни очекував со Камби и Занети .
Демек сеа ова, да го оправдаш Пацини за шансата што ја имаше на крајот? Инаку кога он игра, ние имаме еден играч помалку на теренот. Овој играч никогаш не сум го сакал. Да добиеше Зарате шанса повеќе од лузерот колку што доби овој чекач(Пацини) сеа он сигурно би влегол во форма.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.577
Имаше топки од страна, али сите беа изблокирани бе, ко прв пат фудбал да играат и не гледаат дека не иде. Тој Зарате нафрли 3-4 топки од аут линија, како демек Пацини е супермен. Оби-Нагатомо подобро изигра него ли кога влезе кловнот.

Требаше и мораше да се иде преку средина, една топка ќе поминеше кога-тогаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom