Australian Open, 11.01.2012 - 29.01.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде годинешниот шампион на Australian Open, 2012 ?

• Новак Џоковиќ

Гласови: 24 40,7%
  • Рафаел Надал

Гласови: 14 23,7%
  • Роџер Федерер

Гласови: 18 30,5%
  • Енди Мареј

Гласови: 3 5,1%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 3 5,1%
  • Ким Клајстерс

Гласови: 5 8,5%
  • Ли На

Гласови: 1 1,7%
  • Каролина Возниацки

Гласови: 9 15,3%

• Вкупно гласачи
    59
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ради коментаторот гледав на муте 2 саати ако ти се верува . Сега се префрил у дневна да глеам на сателитска со англичанецот е милина да се гледа.
Како мерак ми се праи кога губи ноле само ради коментаторот не се заебавам

Добро бе, ама коментаторон на Еуроспорт !? :eek:

Да ти се одмили да глеаш тенис... разбирам умерена пристрасност, ама она е претеризам бе! Новак е совршен, секој удар на Надал е среќен, топката 10см внатре тој вика на линија беше, среќно зема поен Надал.

Значи океј е пристрасност али не олку претерано, ипак си коментатор на Еуроспорт не на ТВ Шумадија... :tapp:
Пушти си на Сител, пообјективно се коментира таму.

Леле каква шанса пропушти Надал, многу важен ри-брејк на Ноле, е сега ќе биде држ-не дај, на ти го-дај ми го..

Добро како можеше таа топка на мрежа да не ја погоди.Ах бе Надал се на потешко одиш.

Kаков тенис човече...ако победи Ноле во што чисто сумњам мислам дека падна на кондиција треба на плоштадот во Београд да му изградат споменик во големина како што е на Александар во Скопје!!!

Kаков тенис човече...ако победи Ноле во што чисто сумњам мислам дека падна на кондиција треба на плоштадот во Београд да му изградат споменик во големина како што е на Александар во Скопје!!!
Со се мандалото!!!

Коментаторов на бесилка подхитно! Не се гледа тенис од човеков ретардирано створење!

Леле, срцево ми застана на неколку секунди...
VAMOS RAFA!
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 15:21 ---
VAMOS RAFA!

WOW какви драми, Џокович ако изгуби ќе влезе во групата шиткачи, ќе го завземе бројот 4 :D

VAMOS RAFA!
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 15:21 ---
VAMOS RAFA!
Срце и запрело, пффф, мено од пред пола саат не ми чука, кај и да е и коса ќе ми падне, а тек првиот настан .......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom