TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.830
- Поени од реакции
- 6.383
Заборави и да го прочиташ овој дел@TheTrooper
Da, ja cu da mu kazem. Za mene je on nula od Makedonca! Imas neki problem zbog toga?! To je licno moj stav na koji imam pravo...sta je problem u tome?
Ako je kao sto pises "Што има некој Македонец да го боли уво за Србија,Србите и останатите земји.Прав Македонец си ја гледа само Македонија.....тоа да ти е јасно." onda prestanite da pljujete po Srbima vec gledajte sami sebe.
Ovde ko da sam dosao na neki hrvatski ili albanski forum bre, a ne makedonski! Fuuuuuj!
Ако некој провоцира или покажува омраза кон нас ќе му биде вратено со иста меркаа
Македонците не беа тие што почнаа со вреѓање на Србија и со покажување на омраза,oбратно беше.Додека вие со години со Грците глумите лудило и сте како газ и гаќи,вас македончето ве идеализираше.Додека добар дел од твоите сонародници гледаа со потценување јужно од вас,кај нас тука на велико се навивало за Србија и српски екипи.Додека Шешељ и компанија ја гледаа Македонија како Јужна Србија и само малку му фалеше на Милошевиќ да тргне и на Македонија овде луѓето дркаа на вас и навиваа да тепате во војните,а и неретко гиниеа за српрски интереси.
Арно ама и македончето прогледа...........почна малце и да враќа и сега тоа на вас не ви се свиѓа.Епа ако не ви се свиѓа кој кур почињавте први.Србите никаде немале подобар пријател од Македониците и Македонија,но многу си го земавте тоа здраво за готово.Не можам јас веќе да имам симпатии кон некого кај кого ме нарекуваат фиромец,се диват и се највечи пријатели со мојот најголем непријател,ми ја нарекуваат државата Јужна Србија,ми ја негираат црквата итд..........