Дочек на ракометарите

В

Вори

Гостин
Не зборев за дочекот, зборев за орденот.
Орден за највисоки почести не треба да се разделува туку-така, и треба да се дели рамномерно во сите културни области.
Кире да добие орден? Секако. Цела ракометна репрезентација? Не.

Или делењево ордени како флаери се изговор Иванов да се појави на телевизија?
Види,и јас нејќам кога се појавуваат политичариве на вакви настани,ама кога ќе размислиш подобро и тие се обични луѓе како и сите нас.Плус Иванов е претседател на Македонија,треба и да присуствува на ваков дочек.

А за орденов...па што знам,мене и толку не ми е битно тоа кому се доделил.Јас пак мислам дека и подобро да се даваат на сите отколку на еден поединец.Затоа што сите изгинаа таму,како колектив.Не играше ниту Кире сам,ниту некој друг.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Со секоја почит, ама подобро да не го напишеше ова.Изгледаш како да не си видела ни 40 минути ракомет од цело првенство.
Играв јас со години ракомет и го гледав првенството цело.
Единствена замерка за играта ми е што одбраната ни беше константно слаба и плус голманот некако од крилните позиции многу лесно примаше голови...Горе-доле дадоа све од себе и немам зборови за тоа...
Друго ми беше поентата мене, во претходниот мој пост има...

И не мора да значи ако мислам дека Србија ни ја даде утакмицата дека сум србоман, србин или немам поима од спорт...Мое мислење и точка...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Или делењево ордени како флаери се изговор Иванов да се појави на телевизија?
Тоа е океј идеја, но и тогаш ќе се почнеше со: Зошто само на Кире !? Цела репрезентација играше! Да не го двоиме Кире!

Никогаш немоеш да им удоволиш на таквите...

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
О Миливоје ти интелекту фашистички, знам дека за тебе е оволкав текст само збир на букви, а содржина несфатлива апстракција. Пеј си о Миловоје, Зашто чутите... и штипкај си се пред монитор. Барем дразби сеуште чувствуваш од тие висини велико српски.
Нема потреба национално да вреѓаш. Остај ги форумашите питу гули кур ми гули и другите за тоа.

Или ти си глуп ко нив.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Играв јас со години ракомет и го гледав првенството цело.
Единствена замерка за играта ми е што одбраната ни беше константно слаба и плус голманот некако од крилните позиции многу лесно примаше голови...Горе-доле дадоа све од себе и немам зборови за тоа...
Друго ми беше поентата мене, во претходниот мој пост има...

И не мора да значи ако мислам дека Србија ни ја даде утакмицата дека сум србоман, србин или немам поима од спорт...Мое мислење и точка...
Сега сум уште посигурен дека не си го гледала цело првенство.Ама ај...мое мислење и точка :pipi:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Сега сум уште посигурен дека не си го гледала цело првенство.Ама ај...мое мислење и точка :pipi:
А рука на срце мислењето, односно мозокот и не ти е баш најјака страна.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
:)Абе ке пукнат овие комуњариве.... Ништо не им иде у прилог, ни кошарка ни ракомет... Како може премиерот да не присуствува на ваква граѓанска прослава, нели го гледавте Тадиќ како скока на утакмица на Србија или и тоа е маркетинг.... И браво за ракометарите 5-то место е голем успех и заслужија да се соберат и повеќе луѓе. Никој не ги тераше сосила да идат па некои мрчат дека не требало ваква прослава. Не израдуваа сите. Камо среќа и фудбалерите да бидат не 5-ти туку 10 на европско или светско ке се собереме и 100 000 луѓе и нека каже некој дека и тоа не е успеџ...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.908
Поени од реакции
16.166
Сега сакав да ја ставам истата слика , според мене ФОТО НА ДЕНОТ.
Каков ден човече.
Фото од кога е осамостоена Македонија.:cuc:
Се наежив баш на тој момент.
Двете најголеми спортски имиња во државата.

Kajgana Shop

На врв Bottom