- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 12.770
- Поени од реакции
- 9.891
У финале ги тепаме Америте,животен сонМа и на двете бре!
У финале ги тепаме Америте,животен сонМа и на двете бре!
Види,и јас нејќам кога се појавуваат политичариве на вакви настани,ама кога ќе размислиш подобро и тие се обични луѓе како и сите нас.Плус Иванов е претседател на Македонија,треба и да присуствува на ваков дочек.Не зборев за дочекот, зборев за орденот.
Орден за највисоки почести не треба да се разделува туку-така, и треба да се дели рамномерно во сите културни области.
Кире да добие орден? Секако. Цела ракометна репрезентација? Не.
Или делењево ордени како флаери се изговор Иванов да се појави на телевизија?
Играв јас со години ракомет и го гледав првенството цело.Со секоја почит, ама подобро да не го напишеше ова.Изгледаш како да не си видела ни 40 минути ракомет од цело првенство.
Тоа е океј идеја, но и тогаш ќе се почнеше со: Зошто само на Кире !? Цела репрезентација играше! Да не го двоиме Кире!Или делењево ордени како флаери се изговор Иванов да се појави на телевизија?
Нема потреба национално да вреѓаш. Остај ги форумашите питу гули кур ми гули и другите за тоа.О Миливоје ти интелекту фашистички, знам дека за тебе е оволкав текст само збир на букви, а содржина несфатлива апстракција. Пеј си о Миловоје, Зашто чутите... и штипкај си се пред монитор. Барем дразби сеуште чувствуваш од тие висини велико српски.
Сега сум уште посигурен дека не си го гледала цело првенство.Ама ај...мое мислење и точкаИграв јас со години ракомет и го гледав првенството цело.
Единствена замерка за играта ми е што одбраната ни беше константно слаба и плус голманот некако од крилните позиции многу лесно примаше голови...Горе-доле дадоа све од себе и немам зборови за тоа...
Друго ми беше поентата мене, во претходниот мој пост има...
И не мора да значи ако мислам дека Србија ни ја даде утакмицата дека сум србоман, србин или немам поима од спорт...Мое мислење и точка...
А рука на срце мислењето, односно мозокот и не ти е баш најјака страна.Сега сум уште посигурен дека не си го гледала цело првенство.Ама ај...мое мислење и точка
Изгледа имаме нешто заедничкоА рука на срце мислењето, односно мозокот и не ти е баш најјака страна.
Нешто ме загрижува, како ќе а издутниме Каљопа низ Триумфална каа ќе освое одлично 27 место
Сега сакав да ја ставам истата слика , според мене ФОТО НА ДЕНОТ.
Каков ден човече.Сега сакав да ја ставам истата слика , според мене ФОТО НА ДЕНОТ.