Како до стигнете до вашите дестинации?

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Локација
Скопје
Сакате да одите на летен/зимски одмор, патување, но незнаете како до таму, преку кој пат и како најефтино и со кое превозно средство. Споделувајте ги вашите искуства, пишете како сте стигнале до тоа место или препорачајте на некој што не знае како до таму, како најлесно, најефтино да стигне до таа дестинација.

Ми треба информација како најевтино се стига до Париз

Ми треба информација како најевтино се стига до Париз
Зависи от датумите, но от Софиja има евтини полети до Париз со Wizz air. Еве сега гледам повратна картица (заминуване 20 Март, вракjaне 26 Март ) - цена 77 евро. Ако си близо до Струмица имаш комбе около 18 евро повратна. Та кпуно около 95 евро.

Сакате да одите на летен/зимски одмор, патување, но незнаете како до таму, преку кој пат и како најефтино и со кое превозно средство. Споделувајте ги вашите искуства, пишете како сте стигнале до тоа место или препорачајте на некој што не знае како до таму, како најлесно, најефтино да стигне до таа дестинација.
П'рво правило е да планираш сичко во детајли и да знаеш што сакаш и колко пари да потрошиш.
Секогаш подготвјам моите патуванија и летуванија в аванс. Така возможноста да намериш евтини билети и оферти е голема.
Ете март ке патувам Виена-Софија-Виена за 70 Е со NIKI , през април имам патуване Виена-Лондон-Виена за 50Е со Easy Jet и Берлин -Рим-Берлин за 58Е исто Easy

Ако може некој да ми објасни како најефтино да стигнам до Нови Сад ?

Ако може некој да ми објасни како најефтино да стигнам до Нови Сад ?

Па пробај со воз, мислам дека е најефтино. Е сега треба да прашаш и дали има возови до таму директно и дали треба да менуваш возови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom