@Lbaneso
Лаеш НЕ касаш !
- Член од
- 19 ноември 2009
- Мислења
- 2.425
- Поени од реакции
- 798
1-1Francuska NATIONAL:
20:00 Vannes - Cherbourg X2 (2.95)ili cista 2 (7.20)
Moj tip! ( Na Cherbourg mu trebaat ocajno bodovi)
1-1Francuska NATIONAL:
20:00 Vannes - Cherbourg X2 (2.95)ili cista 2 (7.20)
Moj tip! ( Na Cherbourg mu trebaat ocajno bodovi)
Брат де кажи ми,ова 2 од 13....колку ставаш предсистем???ај ако влезе дебрецен утре , пуна капа
играм систем од 2 од 10 , до 2 од 13 , зависи колку има понуда на пријателски сумљиви , австрија 2 , холандија 2 , финска и тнБрат де кажи ми,ова 2 од 13....колку ставаш предсистем???
И по која основа ги играш прелаз....т.е дали секогаш ставаш прво полувреме да води послабиот??
А чекај зар можам да играм 2 од 13...без да ставам други типови во предсистем??играм систем од 2 од 10 , до 2 од 13 , зависи колку има понуда на пријателски сумљиви , австрија 2 , холандија 2 , финска и тн
и да , секојпат играм да победи подобриот нормално , има далеку повеќе логика . мада еве денес на ливчево имав прелаз каде победи далеку послабиот тим според квотата со прелаз.
не ставам фиксеви , колку да паднам за џабе . два меча се 900 коефициент , па и со 2-3 денари комбинација се зема 2-3000 денари.
епа може со две , дека играта е полувреме / крај .А чекај зар можам да играм 2 од 13...без да ставам други типови во предсистем??
И во просек,на колку време правиш добивка....на секое 2ро,3то,5то ливче???
Не е ништо сигурно ама на се шпекулира дека ќе настапат со првиот тим.Да не знае некој инфо за тоа во каков состав ќе настапи Челзи ?
Како навивач на Челзи мислам дека таа ќе биде тешка утакмица така да уплати на своја одговорност .Значи ќе може убаво да се започне денот со 2&3+ синглче
Не.Офф топик :
Да прашам нешто.
Се важат ли се продолженијата од кошарка ...
пример ја имам Детроит - Атланта 2 87- 87 4 четвртина заврши...?