Гледајте да полагате кај Бачовска , ако не можете да одговорите некое од прашањата ќе ви даде ново (претежно за социолозите и нивните дела) ,кое исто така може да ви го даде за повисока оцена. Кај Спасов никако , освен ако ја имате совладано ненормално социологијата. Пошо скоро сите ги падна што имаа делумно знаење а на останатите за пишење висока оцена ,не им правеше проблем.
Чекајте бре бруцоши, многу брзо почнавте да се откажувате Немојте толку брзо да губете надеж, имајте сеуште амбиции.Ај ако сакаш кажи некои попрецизни прашања, и дали од вториот дел од книга е помала шансата да ти бидат поставени прашања?
И јас како што знам дека третата тема не требало...
Не знам више се може да се очекува на правен...
Никој не кажа дека се откажуваме, го пишав тоа зошто многу работи видовме од овој нов систем.Чекајте бре бруцоши, многу брзо почнавте да се откажувате Немојте толку брзо да губете надеж, имајте сеуште амбиции.
И уште многу нови работи ке гледате на правен воопштоНикој не кажа дека се откажуваме, го пишав тоа зошто многу работи видовме од овој нов систем.
treta tema taa za opstestvo sto e nemase ama se drugo moze da ti se padne..Bukvalno se ...Ај ако сакаш кажи некои попрецизни прашања, и дали од вториот дел од книга е помала шансата да ти бидат поставени прашања?
Луман.Ај ако сакаш кажи некои попрецизни прашања, и дали од вториот дел од книга е помала шансата да ти бидат поставени прашања?
Ако прашвиш за испитот историја на право имавме три прашања.Извори на правото во Вавилон,Шеријатско право-извори и Декларација за правата на човекот и граѓанинот.За да положиш требит 4 страни да напишишКо ќе шетат Ина горе-долу мојш нешо да потпрашаш да препишиш ама не би ти препорачала пошо се потпишвеше,бркаше....Како пројдовте истоија на право на испрашување, ајде споделете импресии и некое прашање
Историја на право е мачкина кашлица за Општ дел на граѓанско што ќе го имате сега во летниот семестарАко прашвиш за испитот историја на право имавме три прашања.Извори на правото во Вавилон,Шеријатско право-извори и Декларација за правата на човекот и граѓанинот.За да положиш требит 4 страни да напишишКо ќе шетат Ина горе-долу мојш нешо да потпрашаш да препишиш ама не би ти препорачала пошо се потпишвеше,бркаше....
никои не носат бонус но на пример хемија и физка ако ги земиш ќе ти одземат поени...Ми треба информација една ..
Кои предмети носат бонус поени од матурата за правен факултет поточно политички студии ?
Мене ми спомнија дека ректоратот донесол одлука да се почне на 6ти Фев ама колку е точно не знам. Неделава сигурно ке објават на странатаДали некој знае кога точно почнуваме со настава, затоа што се вртат 6ти, 13ти, 15ти како датуми