Survivor 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kalimer0
  • Време на започнување Време на започнување
Шител и се е можно. Сигурно тие одбрале кој да оди па си го избрале нивниот Жаре Глупак.

Чекајте да видиме нека снимат ,нека пуштат на тв па ќе видиме кој е добар кој не е , немора одма уште не почнато шоуво да се буниме

Жаре берберот и некоја си квази плебојзајачица од Македонија?

nothing-to-do-here.gif

Тие двајца ќе се, Жаре и Александра. После ова 90% нема да го гледам шоуто. Можеби ќе го гледам ако Берберот го исфрлат прв бидејки ми е многу одвртатна фаца.

Набрзина колку што успеав да ги видам натпреарувачиве на Сител прееска кога преставија неколкумина, мене повеќе ми делуваше како женскиве да ги бирале за во вилата на Хју Хефнер отколку за на пуст остров и на преживување. Која од која беа сите по ред.

Набрзина колку што успеав да ги видам натпреарувачиве на Сител прееска кога преставија неколкумина, мене повеќе ми делуваше како женскиве да ги бирале за во вилата на Хју Хефнер отколку за на пуст остров и на преживување. Која од која беа сите по ред.
Тоа ми се допаѓа...:sneaky:ланското Катарина беше.:drk:Инаку шо има везе дали е Жаре, ќе си добиеме друг миленик и онака Македонецот не победува, само Тони беше вистински звер а овој сељак до немајкаде,има да не обрука.

Оф леле кој ли ги пратиле зар немаа избор друг да направеа барем да дадеа пријавување кандидати па народов да бира а не вака телевизијава си праќа свои луѓе...:notworthy: да се гледа ич... ионака не го сакам ова шоу знам дека се е наместено однапред се знае кој ќе биде победникот.

Чекајте да видиме нека снимат ,нека пуштат на тв па ќе видиме кој е добар кој не е , немора одма уште не почнато шоуво да се буниме
Што да видиме кога уште од сега знам дека барем тоа сељачиштето ќе зборува српски.

Што да видиме кога уште од сега знам дека барем тоа сељачиштето ќе зборува српски.

Од само една емисија типов ќе успее да го уништи сиот добар впечаток што го остави Тони Зен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom