Touch

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.468
Поени од реакции
25.436
На мое големо задоволство и очајно исчекување, вечерва стартува новата серија во која главната улога е д уан енд онли КИФЕР мадафака САТЕРЛЕНД.
На широко, немам што да пишам повеќе зошто не знам за што станува збор во серијата, никогаш не гледам трејлери и не читам за работи кои сакам да ги гледам (тоа е добра навика, да ја практикувате :icon_lol:) ама еден коментар на блогов издаде дека е нешто налик на Knowing со Николас Кејџ, видел во трејлерот.
http://tv.blog.imdb.net/2012/01/25/review-a-strong-start-for-touch/

Еве трејлер за серијата, не сум го гледал, ако ви фати око според него океј

http://www.imdb.com/title/tt1821681/

Touch_510.jpg

:drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk:

Сигурно утре сабајле веќе ќе ја има на торент.

ММммм....Перфекна серија. Без размислување ќе го земам да ја гледам.

Сега излегува една епизода и наредните тек од март.

Ми изгледа перфект според трејлерот. Се надевам КОНЕЧНО после долгоооооо време ќе гледам повторно убава серија.

Ја симињам сеа, малце ќе потрае со мојов интерНЕт.
Да се надевам дека ќе вреди :)

коментар од јутјуб:
It looks fantastic...which means it will get cancelled after 12-13 episodes.

Серијава е прекрасна! Само што ја изгледав првата епизода и морам да кажам дека е маестрално дело, една од најдобрите серии што ги имам гледано. Не ми се чека до Март за нова епизода.:mad:

Фантастична серија. Воодушевен сум на идејата и комплексноста. За 49 минути направија приказна колку што некои неможат во цела сезона. Кој ќе чека сеа до март...

Колку само добар почеток... Епизода полна со емоции и перфектна глума! А што друго може да се очекува од толку фантастичен актер како Кифер Сатерленд?
Ми се свиѓа концептот на серијата, очекувам многу. Многу добра сцена беше кога типот што набавуваше суплементи за ресторани ја гледаше својата фамилија на билборд. Моќно!

Не знам зошто ама ова ме потсетува на Close encounters of the third kind.

Одличен почеток. Одамна не се појавила ваква серија која може да понуди нешто ново. Добар кастинг, на чело со Џек Кифер. Се надевам дека серијата нема да ја укинат во скоро време, и се надевам дека нема да ја упропастат како Heroes.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom