Патот до ЛОИ ЛОНДОН 2012

Polska ke odi kako prva selekcija , a vtoroto mesto ke bide za Srbija ako taa ne bide champion. 2 selekcii ke odat na kvalifikacii a 1 direktno .

Полска нема врска со нас ... ако Шпанија или Хрватска бидат први тогаш Полска ќе оди ви квалификации поради пласманот на светското првенство, а не на европсково ...

Инаку олимпискиве игри се од 27 Јули до 12 Август така да ќе биде јако низ градовиве со гледање/славење поради ракометарите и кошаркарите пред се :D
А може и нешто плус пари да се соберат до тогаш па да тркнеме и до Лондон да навиваме во живо ..

Се кладам нашиве не ни знаат математики да направат за Олимпискиве игри, сто посто ми читаат постови од форумов :pos:
Да нашпишам дека и Албанија има шанси, така и ќе објават од што се непиосмени :icon_lol:
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 02:24 ---

Од сите овие случаеви ни остана следново:

Ние ја тепаме Словенија, Србија освојува:

-Ќе играме квалификациска група со Данска, Унгарија и Алжир (домаќин Данска)

Ние ја тепаме Словенија,Данска или Шпанија освојуваат:

-Ќе играме квалификациска група со Шведска, Унгарија и Бразил (домаќин Шведска)

Ние ја тепаме Словенија, Хрватска освојува:

-ќе играме квалификациска група со Шпанија, Унгарија и Бразил (домаќин Шпанија)

Ние губиме од Словенија, Србија освојува:

-Ќе играме квалификациска група со Шпанија, Исланд и Бразил (домаќин Шпанија)

jas mislam deka najubavo bi bilo koga danska ili spanija osvujuva so svedska ungarija i brazil da igrame ili se lazam ? :D

Ја кога викам требаше Минчо блок билети да му додели. Позаслужено амин:)
Сто посто ќе му додели карти на член на навивачка група која го мрзи од овде до Плутон и назад :icon_mrgr:

Инаку олимпискиве игри се од 27 Јули до 12 Август така да ќе биде јако низ градовиве со гледање/славење поради ракометарите и кошаркарите пред се :D
А може и нешто плус пари да се соберат до тогаш па да тркнеме и до Лондон да навиваме во живо ..
Абе за паре ке соберемо ама тоа што ке ни бараат визе тоа е друго :)

Ako champion bide Hrvatska togas vleguva Polska i ke igra vo grupa so Svedska , Japonija i Cile :eek:
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 15:10 ---
Се кладам нашиве не ни знаат математики да направат за Олимпискиве игри, сто посто ми читаат постови од форумов :pos:
Да нашпишам дека и Албанија има шанси, така и ќе објават од што се непиосмени :icon_lol:
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 02:24 ---

Од сите овие случаеви ни остана следново:

Ние ја тепаме Словенија,Данска или Шпанија освојуваат:

-Ќе играме квалификациска група со Шведска, Унгарија и Бразил (домаќин Шведска)

-ќе играме квалификациска група со Шпанија, Унгарија и Бразил (домаќин Шпанија)

-Ќе играме квалификациска група со Шпанија, Исланд и Бразил (домаќин Шпанија)

Utka napravi :D

Ние ја тепаме Словенија,Spanija освојува:

-Ќе играме квалификациска група со Polska , Island i Brazil

-ќе играме квалификациска група со Шпанија, Island i Brazil

Ќе играме квалификациска група со Шпанија, Исланд и Бразил

*Ako osvojat Spanija , Danska ili Hrvatska togas nivnoto mesto go zazema Polska .

*Ako osvojat Spanija , Danska ili Hrvarska togas nivnoto mesto go zazema Polska .
Јас да утнам?:cool:

Ska sansa :icon_lol:

Грешка си братче, Полска оди на 7-мото место на таа листата, а сите други одат едно место погоре :D

Јас да утнам?:cool:

Ska sansa :icon_lol:

Грешка си братче, Полска оди на 7-мото место на таа листата, а сите други одат едно место погоре :D

Ne odi nikoj mesto pogore , kvalifikaciskite grupi i nositelite se utvrdeni i domakinite isto, toa e nepromenlivo.
Samo Polska ke si go zazeme mestoto od Danska, Hrvatska ili Spanija :D

Одат 2 од група имаме оооогромни шанси со памет у глава да идеме на олимпијада.. мислам дека со репрезентации како Бразил,Јужна Кореа и Алжир лесно ќе минеме,мада мислам дека од Алжир изгубивме на СП у Хрватска..тоа несмее да се повтори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom