А
Анноун
Гостин
Не знам каква ќе биде песната , ама ќе се сложите со мене , по клише наслов не можело да одберат на песната.
Ма нее, сигурно и песната е некоја дремка да те фати. Досадна личност е Калиопи, да бидеме реални. Уште кога ќе ја видиш ти делува како најстарата тетка од цела улица кај која цело маало оди за совети и им проповеда.Не знам каква ќе биде песната , ама ќе се сложите со мене , по клише наслов не можело да одберат на песната.
Или пак поедноставно е да почнеме на сите да не ни биде гајле за оваа глупост.^ охооо ние нема шанси да влеземе во онаква комбинација,ќе бираат кои 2-3 од балканот да поминат,понаместена работа од ова е само ракометен нетпревар меѓу данска и шведска.........треба да престанеме да се пријавуваме на оваа глупост.
Не знам зошто секој неуспех сакате да го претставите како било наместено,или имаш добра песна или ја немаш.Сите песни на ех ју земјите кои биле високо котирани на евросонг живеат и денес,а во тој период биле мега хитови, што за жал не случајот со било која македонска песна и овде се мртви а не да имаат некаков пласман.Едноставно добра песна е потребна, и оригиналност,без Бионсе, Шакира и тралала копи пасте.Тоа веќе и тука не проаѓа.Калиопи ако има добра песна ќе и стане хит во ех ју просторите,ако не ќе и заврши кариерата,зашто е факт дека во Македонија напросто никој не ја поднесува,само со мега гига хит може да се врати барем малку да добие нешто меѓу народов наш напатен и јаден.^ охооо ние нема шанси да влеземе во онаква комбинација,ќе бираат кои 2-3 од балканот да поминат,понаместена работа од ова е само ракометен нетпревар меѓу данска и шведска.........треба да престанеме да се пријавуваме на оваа глупост.
Сакаш да ми кажеш дека евровизија не е наместена ?Не знам зошто секој неуспех сакате да го претставите како било наместено,или имаш добра песна или ја немаш.Сите песни на ех ју земјите кои биле високо котирани на евросонг живеат и денес,а во тој период биле мега хитови, што за жал не случајот со било која македонска песна и овде се мртви а не да имаат некаков пласман.Едноставно добра песна е потребна, и оригиналност,без Бионсе, Шакира и тралала копи пасте.Тоа веќе и тука не проаѓа.Калиопи ако има добра песна ќе и стане хит во ех ју просторите,ако не ќе и заврши кариерата,зашто е факт дека во Македонија напросто никој не ја поднесува,само со мега гига хит може да се врати барем малку да добие нешто меѓу народов наш напатен и јаден.
Врска нема ,ни ципела не влезе иако беше пласирана како 7 мислам ,а ние со Србите таа година бевме во различни полуфиналиња,нас двапати по ред не заеба жирито 2008,2009 а наместо нас влегоа Финска? и ШведскаСакаш да ми кажеш дека евровизија не е наместена ?
Па еве последно нешто што ми текнува а беше апла наместено беа Некст тајм,што имаа може и најдобар мак. настап после Владо,а место нив "стручното жири" реши во финале да одат србите со моја ципела ? И ? Не е местено ?
Пред минатата година кога сите знаеа дека ќе тепа Сафура затоа што се пуштија добри пари,и видоа дека ептен стана очигледно и го пролонгираа за една година.
Се е наместено,ако беше за музиката,до сега....хех.