Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Абе ние вака ќе испозагиневме од инфаркти, одделно, прво у септември, па сеа месецов.

А замислете на Олимпијада коа ќе играат и ракометариве и кошаркариве у ист ден.... :eek:

Ќе треба Зегин уште 60 аптеки да отвори...
Ракометните и кошаркарските натпревари се играат во ист период (28ми јули - 10ти август) и на сето тоа додај пеколни горештини од 40+ степени, се плашам дека и тие 60 би биле малку :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Србите малку ја утнаа со организацијата. Не дека и ние не сме направиле таква будалаштина, ама сепак очекував дека ќе ги полнат салите. Мислам дека го добија светското во жени за организација исто така, па може ќе извлечат некоја организациска поука. Нема зошто да им биде криво што наша публика преовладала, при ваков наш стандард кога можевме ние да купуваме карти, плус пари за пат и храна, па можеа и тие поцврсто да си ја бодрат земјата. Не знам што чекаа. На што личеа оние изјави, купувајте карти, македонциве ќе не преовладаат. Тука мислам дека сме подобри барем ние. Нашите купуваа карти за да ги бодрат момците, зашто ја сакаат оваа репрезентација и свесни се што прави таа за нив. Ова што го направија србите кон нивната можам да го карактеризирам само како неблагодарност. И јас знам да купам карта кога знам дека одам во полуфинале или финале, ама кај се кога им требаат на нивните на патот до таму.

P

PewDiePie

Гостин
Абе а ви помина ли низ глава дека ако полска не тепаше,сеа сите ќе бевме во полу-бед а не вака опуштено да си јадеме гомна. :D

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Абе а ви помина ли низ глава дека ако полска не тепаше,сеа сите ќе бевме во полу-бед а не вака опуштено да си јадеме гомна. :D
а тебе ти текнува дека ако ја тепавме данска или барем нерешено извадевме ќе се боревме за медал а не да се радуваме на 5то место :confused:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ракометните и кошаркарските натпревари се играат во ист период (28ми јули - 10ти август) и на сето тоа додај пеколни горештини од 40+ степени, се плашам дека и тие 60 би биле малку :pos:
Vaka - taka celovo leto ke ni projde vo sport. Juni ima EP, juli - avgust LOI, avgust pak pocnuva fudbalot :eek:

A da, i ako vlezeme na igrive, znamenosec treba da e Kire a ne nekoj dzebojadec sto ke se resat da go prosetaat do London.

В

Вори

Гостин
Битно им го излижавме дупето на србите со тоа што ги споивме двете знамиња.Тие нас БЈРМ и грчко знаме,ние знамето нивно заедно со нашето.Али што ќе праиш,тоа е посилно од некого.
Не дека имам нешто против.Да не се случеа срањата во Смедерево на пријателската,ваквиот гест ќе беше сосема добар.Баш фино ќе беше кога навивачи на две различни репрезентации,добро познати соседи,заедно навиваат без никаков проблем.
Ама тие нас со лошо,ние пак со добро.
Не сум националист или нешто слично,ама ми падна глупо.Имав почит голема кон Србија и српскиот народ,ама после некои работи што ги видов и слушнав,почитта малку и ја изгубив.

Тоа е тоа што се однесува на тој план.А што се однесува на спортски план,многу коректни беа србите.Ги одмараа играчите,што е разбирливо,не играа со прв тим,Станиќ беше на клупа.Тоа ни ја олесни работата.
Вака-така,пак тие беа тие кои ни попуштија условно речено.Да чекавме ваква услуга од Данска или Шпанија на пример,никогаш немаше ни да ја добиеме.

Како и да е,одиме да ги прегазиме и словенците,иако ќе биде многу тешко со оглед на тоа дека Словенија е многу добра репрезентација и со оглед на тоа дека нашиве се пола повредени,а пола истрошени и изморени.
Ама остана уште една битка,убаво би било да ја добиеме.За да знаат сите дека не било случајно тоа што до крај сме се бореле за топ 4 репрезентации во Европа и дека не е случајно тоа што можеби го победивме ние идниот европски шампион во ракомет :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Него прееска кој гледаше Сител знае,сум се скинал од смеење :pos: ако не те насмеат они нема кој друг во државава !!!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
а тебе ти текнува дека ако ја тепавме данска или барем нерешено извадевме ќе се боревме за медал а не да се радуваме на 5то место :confused:
Дали по таа победа по дифолт ќе ги победевме Пољаците и Србите (кои ќе играа пекол меч за позиција), што би било кад би било :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.908
Поени од реакции
16.166
Vaka - taka celovo leto ke ni projde vo sport. Juni ima EP, juli - avgust LOI, avgust pak pocnuva fudbalot :eek:

A da, i ako vlezeme na igrive, znamenosec treba da e Kire a ne nekoj dzebojadec sto ke se resat da go prosetaat do London.
Kаков Ќире, или Чековски или нема знаме да носиме.:D

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
10 000 динара е најскапата карта, а од другите карти речиси и да нема, барем така се збори, сеа ти види дали би дал 100 евра, ако земаш плата 150 евра.:)
Добро бе се читаш ли кој глупости си ги пишал.....жити се кој те има лажено за цениве.....

Еве ти цитат од Telegraf:

"Karta za polufinale je 1.500 dinara"

Епа,сеа ти рачунај дека таа цена е за полуфинале...а за претходните можеш и сам да замислиш колку поефтини биле.

И друг пат не треси од ракав суми.:)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Добар беше дечкото,ке идеме да ја испратиме другарката на 22ка па ке видиме што како,гасам тв и се превртев дома од смеење :pos::pos::pos:

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
[/quo

абе кој кире кој црни камења ДИВИ ќе го носи знамето

Kajgana Shop

На врв Bottom