ЕП во ракомет 2012-група I (Белград)

Кои 2 репрезентации ќе одат во полу-финале?

• Србија

Гласови: 82 50,3%
  • Германија

Гласови: 30 18,4%
  • Полска

Гласови: 10 6,1%
  • Македонија

Гласови: 119 73,0%
  • Шведска

Гласови: 3 1,8%
  • Данска

Гласови: 10 6,1%

• Вкупно гласачи
    163

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Не ми се верува дека голот против Данска не исфрли од 1/2 финале.Што ти е малер.:mad:
Не е малер.
Толку не бива.
Неискуство би рекол. Никогаш до сега не сме играле толку важни мечови против репрезентации од рангот на Данска кои постигнуваат гол за 3 секунди, за разлика од нашата тромава игра.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.307
Поени од реакции
3.696
Кој би наместил утакмица за сметка на Олимпијада? Доста трескате глупости... не е лошо, да стигнат Швеѓаниве до едно израмнување ќе биде подобро, се гледа дека не се предаваат, а и рано е има уште 50 мин...
а што олимпијада ? и вака и така двете се домаќини на олимписките квалификациски групи. мислиш нема да се пласираат кога од 4 екипи две одат а тие се домаќини ?

како што искоментриав на фб пред малку... глуп час по вештачко одржување близок резултат...

мене ме загрижува словенија со шпанија искрено, можно е шпанците да калкулираат со играчите сметаќи дека хрватска нема шанси да изгуби. лошо ќе е ако меч за 5то место играме со словенија. во исто време тоа би значела утакмица за олимписки квалификации во шпанија или данска

А

Анноун

Гостин
На крај испаѓа дека бодот од мечот со Данска што го изгубивме е клучен што го испуштивме 1/2 финалето.

Ако кошмарот од европското во кошарка беше промашувањето на Дамјан во мечот за 3то место , од ова европско тоа е контрата на Данска за победа во последната секунда.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Скандинафски копиљиња не ми се верува..Како бе против нас тепаа овие ташаци не ми се верува а сеа гол неможат да дадат ццц..Едно ГОЛЕМО браво за Полска само!Ние сами сме си криви што дојдовме до дереџе овие педериве да решаваат кој иде даље..:mad::mad:

O

Orion.

Гостин
И Грците се у бакет класа напред па партал ги направивме, Литванците исто, не кењајте!! Има шанси Шведска да си тепа ако не е местена

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Da bideme realni na ova evropsko se pokaza deka nema jaka ekipa, site bea isti.A za ova so se krstime u onja eskimine sami sme krivi.Imavme od site poubava igra, ali mala e rotacijata na igraci, nema soodvetni zameni i toa bese i mala doza na sreka ni falese.Svedska i Danska se sekako u kvalifikacii za olimpijada.Sea Svedska ja vrti topkata.Pri probivanje ne pravat kontri i ednostavno ke se vrti okolu 2-3 razlika za Danska i tolku i ke tepaat.Sea ni ostanuva borba za 5-to mesto.Pa se gleame na Olimpijada, da se nadevame.A Danska dzabe se najrakometna nacija, koga im zavisi igrata od toj Hansen so ima razvien zglob.Da sakaa Svedska ke mu igraa flaster na nego celite 60 minuti i toa e toa.Kako sto sakame Srbija da ni pusti, taka Svedska u momentov im pusta na Danska

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Ова почнува да личи на тренинг.:cenzura:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Голманот на Данска 55%
Сјостранд : 15%

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Толку дечки од полуфиналето да бидеме реални;).И , покрај добрите партии на Кире всушност испаѓа дека е трагичар, затоа што ги имаше клучните ударци против Германија и Данска, а не ги реализира.Шундовски, има да ти натепаме безбол палка во аналот за да другпат бидеш малку посвесен дали си способен да водиш репрезентација или не.Клошар невиден:mad:

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Svedska i da ima kontra ke dojde do golmanot i u nego ke ja sutnat popoleka

O

Orion.

Гостин
Најлошо е тоа што моментално нашата екипа е појака и од Данска и од Шведска ама јбг немавме Е*АНА среќа !!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Шо ви е на вас бе Шведска да даде Македонија да иде во полуфинале нема шанси тоа нели гледате дека и помагаат на комшиите, само не ми е јасно како дозволиме да ни извлечат бод. :tapp:
Како загубени се :facepalm: :гомце:

Kajgana Shop

На врв Bottom