Шопинг во Солун

Член од
23 јануари 2012
Мислења
54
Поени од реакции
10
Планирам да идам овој или следниот викенд па да ми препорачате со која агенција да идам:)
немој само со тие грдите агенции кај дрводекор!јас лани отидов во солун преку еуролинк агенција и ни се расипа автобусот на враќање на 20-30 км после границата и чекавме 2саати да дојде друг автобус и да не соберат 20тина души да стоиме у средина на автобусот до скопје...ти кажувам немој змија да те лаже со тие "агенции" да одиш..

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.628
Поени од реакции
31.489
a z,sh bre deca da odite za solun koga i kaj nas ., frchat na site strani popusti., zamo ne sakate voopshto ni da poglednete ., a i od snobizam ., koga ke ve prashaat od kade ., OOOoood soluniki..,,, a sigurno istite raboti za nekoja crkavica poveke ., ke ja kupite pokvalitetna ., tuka kaj nas ., aj napravete rachun . pat ., jadenje ., maltretiranje /i toa si ima svoja vrednost/ pa ke vidite ., shto i kako ., aman ve molam samo nemojte da me ubeduvate deka ne sum vo pravo., koga i jas na vremeto gi pravev istite gluposti ., no barem vo moeto vreme ., vo socijalizmot nekoi raboti gi nemashe tuka kaj nas ., a sega od pile mleko ., i videte po izlozite ., rasprodazbi na site strani.............pa ako sakate i na krajot na kraishtata ., samo vie troshete gi vashite pari kaj nivni trgovci., isto ko da ste mmf ., vo vistinski moment vletuvate so svezh kapital ., vo solunsko pole......razberete me kako sakate...

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
немој само со тие грдите агенции кај дрводекор!јас лани отидов во солун преку еуролинк агенција и ни се расипа автобусот на враќање на 20-30 км после границата и чекавме 2саати да дојде друг автобус и да не соберат 20тина души да стоиме у средина на автобусот до скопје...ти кажувам немој змија да те лаже со тие "агенции" да одиш..
Па ајде предложи некоја добра агенција :pipi:

Член од
23 јануари 2012
Мислења
54
Поени од реакции
10
пффф, савана, фибула травел, хисар... имаме премногу агенции барем за тоа не треба да се секираме :icon_mrgr: изгуглај малце и одма ќе ги најдеш.. само распрашај се малце за автобусот да не е некој ко градските наши хармоники..

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
пффф, савана, фибула травел, хисар... имаме премногу агенции барем за тоа не треба да се секираме :icon_mrgr: изгуглај малце и одма ќе ги најдеш.. само распрашај се малце за автобусот да не е некој ко градските наши хармоники..
Mislis deka bi se sramele da odime so partizanski avtobusi ?

Член од
23 јануари 2012
Мислења
54
Поени од реакции
10
Mislis deka bi se sramele da odime so partizanski avtobusi ?
Не ме разбра убаво. Така пишав за да не се заебе некој да отиде со „автобус на пареа“ и да им се расипе на пола пат, како што ми се случи мене. Обично тие малите агенции користат исти автобуси од една компанија и според тоа тие повеќе се повозени и затоа има поголеми шанси да се расипат, што обично е причината за дигање хаљина на автопат надевајќи се дека некоја кола ќе застане да те собере.​
И затоа треба да си најдеш добра туристичка агенција

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
a z,sh bre deca da odite za solun koga i kaj nas ., frchat na site strani popusti., zamo ne sakate voopshto ni da poglednete ., a i od snobizam ., koga ke ve prashaat od kade ., OOOoood soluniki..,,, a sigurno istite raboti za nekoja crkavica poveke ., ke ja kupite pokvalitetna ., tuka kaj nas ., aj napravete rachun . pat ., jadenje ., maltretiranje /i toa si ima svoja vrednost/ pa ke vidite ., shto i kako ., aman ve molam samo nemojte da me ubeduvate deka ne sum vo pravo., koga i jas na vremeto gi pravev istite gluposti ., no barem vo moeto vreme ., vo socijalizmot nekoi raboti gi nemashe tuka kaj nas ., a sega od pile mleko ., i videte po izlozite ., rasprodazbi na site strani.............pa ako sakate i na krajot na kraishtata ., samo vie troshete gi vashite pari kaj nivni trgovci., isto ko da ste mmf ., vo vistinski moment vletuvate so svezh kapital ., vo solunsko pole......razberete me kako sakate...
Не се трескај жити се :pos::pos::pos::pos::pos::pos:
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 17:47 ---
Јас стално одам со Тера Травел, спроти бикот се наоѓа. Убави им се автобусите.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Оди бе научи криилица да пишуваш и правилно својот јазик, после соли ми памет за патриотизам. Мои пари кај сакам ќе трошам.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Јас стално одам со Тера Травел, спроти бикот се наоѓа. Убави им се автобусите.[/quote]
haha odlicna lokacija :pos:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.628
Поени од реакции
31.489
Оди бе научи криилица да пишуваш и правилно својот јазик, после соли ми памет за патриотизам. Мои пари кај сакам ќе трошам.
obichno vistinata boli., eve kako reagira nekoj koj drzhi do sebe., a ti normal ., mozhesh da gi troshish tvoite pari., i shto tolku lichno go goltash napishanoto ., shto e chista vistina......tvojot patriotizam naspram patriotizmot na dardania

На вторник во Грција започна судскиот процес против 29-те грчки војници кои пред една година при една воена парада пееа анти албански , турски и македонски песни.
Случајот се покрена од Хелсиншкиот комитет , заради кршење на законите против рацизам.

Надвор од судницата беа собрани членови на семејствата и пријатели на војниците , кои и овој пат извикуваа анти албански пароли. (истите).

Во тоа време реагираше и грчкиот министер за одбрана кој најави истрага но и го суспендираше командантот на единицата.

Грчкиот националистички весник Демокрациа , повика грците да ги подржат маринците и да побарат да се прекине судскиот процес против нив.<>pozajmen post od dardania

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.628
Поени од реакции
31.489
slobodno troshi gi tvoite pari kade sakash., potpolno si vo pravo mozhebi pripagjash na 100000-iljadnata populacija i normal deka tamu ke gi troshish....

Грција му постави задача на штотуку избраниот европски комесар за човекови права Нилс Мужњиекс – да се заложи за признавање на 100.00 Грци во Македонија.
Во рамките на дебатата за заштита и почитувањето на Европската конвенција за човекови права, грчкиот пратеник од Лаос, Костас Аивалиотис рече дека пописите во Албанија и во Македонија не ги регистрирале Грците и тој предвидува дека ќе има илјадници апликации пред Судот за човекови права поради тој проблем.
Зборувајќи за проблемите со кои се соочува Турција со прашањето на Курдите и за „геноцидот врз Ерменците, Аивалиотис топката ја префрли сосема на друг терен.
- Постои, исто така, потенцијалана опасност од многу нови апликации од Албанија и од Република Македонија – каде 100.000 Грци живеат само во Скопје – и затоа е од голема важност за Советот на Европа да преземе натамошни акции по тие прашања-рекол Аивалиотис, според стенограмите од дебатата.
Пратеникот од македонскиот парлемнт, Александар Николоски рече дека претходно истиот пратеник се јавил за дискусија по прашањето за пристапот до културата кога ја обвинил Македонија и лично премиерот Никола Груевски дека ја фалсификуваат историјата.
- Пратеникот припаѓа на партија од екстремната десница, на ЛАОС и тој изнесе познати тези и реторика која постојано ја кажува и нивниот лидер Караџаферис. Ние како држава, Влада и како општество не крадеме ничија историја. Ние само ја заштитуваме нашата историја и култура – ни изјави Николоски.
Извор: Дневник<>

popametno ke ti beshe da gi iskritikuvash nashite proizvodi., otkolku tolku lichno naletuvanje na mojot post ., ako si D-r med., drag moj pomlad kolega.,,,,i tuka e kraj na diskusijata

П

Пепси_

Гостин
Заостаната "мода",робата чкарт 3та класа, немаш марки од Зара H&M Bershka...etc.....кои се прилично тоБ и може да се поднесат цените за наш џеб а нудат квалитет разновидност и шо уште не. Зошто да дадам кај нас 1500 денара за џемпер,а таму го имаш за 600-900 денара ?!

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Заостаната "мода",робата чкарт 3та класа, немаш марки од Зара H&M Bershka...etc.....кои се прилично тоБ и може да се поднесат цените за наш џеб а нудат квалитет разновидност и шо уште не. Зошто да дадам кај нас 1500 денара за џемпер,а таму го имаш за 600-900 денара ?!
Оди во Теранова има одлични џемпери за 700 денари, на попуст. Е сега ако не ти одговара што на џемперот не пишува Зара, Битсиани, Ла Коста или било кој друг идиотско напумпан со цени бренд, тоа е друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom