Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.141
Поени од реакции
75.220
Ако тепаат Полјациве, до крајот на животот ќе жалам за поразот од Данска :place:

Треба да фрли Грујо милион евра за Швеѓаниве, да им понудиме награда за да тепаат :icon_mrgr:

А замислете испаѓа се, и Србиве ни играат со најак состав и ни вадат нерешено :icon_mrgr:

M

MrzaRules

Гостин
Ако тепаат Полјациве, до крајот на животот ќе жалам за поразот од Данска :place:

Треба да фрли Грујо милион евра за Швеѓаниве, да им понудиме награда за да тепаат :icon_mrgr:

А замислете испаѓа се, и Србиве ни играат со најак состав и ни вадат нерешено :icon_mrgr:
за овоа нема да ме чуди....мајстори сме сами да си ја посереме работата.... :icon_mrgr:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.998
Поени од реакции
16.467

И мене така ми мириса за ова последното.. дека како и да се заврши во првите два меча, ние чисто пријателски ќе си изиграме со Србија..:D
И после со дрва и со камења ќе се фрла по ракометарите. Ама барем инциденти ќе нема на трибина.:свиркам:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.141
Поени од реакции
75.220
за овоа нема да ме чуди....мајстори сме сами да си ја посереме работата.... :icon_mrgr:
Судиите ќе бидат криви :icon_lol:

Ако не влеземе ради Србиве, кога ќе дојдат есенва за фудбал, има да доживеат поголем пекол и од Хрватите :icon_mrgr:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.544
Поени од реакции
770

Нема шанси

В

Вори

Гостин
Абе не си прајте бајрам со мозокот,сигурно ќе победиме ние,ако испаднат другиве резултати како што треба.
Србија би ни попуштила исто така,колку и да не се сакаме и такви муабети.
Гледајте Полска и Шведска да тепаат,не бидете вечити песимисти ебате.

Од песимизам и дефетеизам не ни ми се влегува по темиве.

М

Мартин`

Гостин
Гледајте Германија и Данска да изгубат па после кога ние си решаваме е полесно, макар и Србите да играат со прв состав ќе нема да ги обвинуваме нив или другите (ако случајно не поминеме) дека не сме поминале туку ќе се обвинуваме самите. Иако ако кикснат Данска и Германија (а се надевам) мислам дека нашиве мотивирани плус збесната публика со вишок адреналин ќе направат еден огромен резултат со 6-7 разлика против Србите во наша корист.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.397
Поени од реакции
5.520

Ако испаднат предходните 2 натпревари како шо треба тогаш во Белградска Арена ќе има да биди Л У Д И Л ОСо кој сакат состав нека играт кажав и предходно ЌЕ ГО ЈАДАТ ДЕБЕЛО !!! Од нив сме подобри на секој начин, ако сакаат и судиите нека се од кај нив пак ќе го јадат :icon_mrgr:

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Германија не треба да изгуби повеке од 2 гола имајте предвид..

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.443
Поени од реакции
5.503
Abre Germanija da tepa Danska da izgubi da imame shansi za treto mesto vo grupa da se borime za 5to mesto na Prvenstvovo....BAtalete ostalo

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Леле дрва Германски....:facepalm: Дрва дрвосани....

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.259
Поени од реакции
2.599
@Jedah, Да и тоа ќе биде успех во секој случај, да сме 5ти во Европа не е мала работа, тоа ќе биде историски подвиг за ракометарите !

Но, останува да видиме се е можно многу комбинации се во игра.

П.С. Редно е среќата да застане на наша страна, токму сега кога е најпотребно. Ако во првиот дел од ова Европско првенство ја немавме, вистински момент е сега да ни се насмевне !!!

С

сашенко

Гостин
Еве ги бе, кога највеќе треба.Само да не победат сега бе у пм:pos:
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 17:38 ---
Еве ги бе, кога највеќе треба.Само да не победат сега бе у пм:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom