Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ајде со господ напред нека ни е денеска, Полска треба да ја победи Германија со НЕ ПОВЕКЕ ОД 2 ГОЛА РАЗЛИКА и Шведска да ја победи Данска и секако ние да ја победиме Србија, иако сето тоа ке биде гаволски тешко да се случи сепак можеби среката конечно ке ни се насмевне на ова Европско, но што и да се случи на крајот ракометарите заслужуваат честитки

Член од
14 март 2010
Мислења
16.998
Поени од реакции
16.467
"Морали смо да убедимо момке да немају боље пријатеље и да једино једни другима могу да помогну", рекао је Вуковић, наводећи да је дуел са Македонијом који се игра у среду "успутна станица до полуфинала".

"То је прилика да некога разиграмо и повређене одморимо", рекао је Вуковић

N

Nicky Santoro

Гостин
како можи да се надевате на полуфинале не сваќам
да ни требаше среќа све тоа окс да се надеваш
ама натпреваров данска = шведска нена никаква врска со среќа
сеа сакате наместена утакмица да заврши обратно и ние да одеме.. значи невозможно е ...
и немој да мисе нафрлите одма
таа е вистинатА!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ајде господе барем сега помогни ни ..кога веќе ни го заврти грбот против Данска и Германија барем на денешниот ден дај му сила и снага на Пољаците и Швеѓаните да издвојуваат победи ..нам не ни е потребна помош против Србите!

Член од
8 август 2011
Мислења
91
Поени од реакции
67
Претерува со тоа што Стевче игра скоро 60 мин а има 39 години плус обавезно во утакмица по 3-4 контри ги истрчува, нема никаква потреба од тоа Манасков покажа оти е достојна замена за ветеранот, а дали Стевче најави повлекување од ракометниот дрес на Македонија? Некако одбранава ми делува многу посигурно Кире кога игра и одбрана....
Некој 5-6 пат прашувам :D дали некој ке ми објасни со предолимпискиов турнир.....ако завршиме пред Полска и Словенија одиме на тој турнир или????????????
Треба да бидеме меѓу првите две во групата од Полска, Србија, Германија и Словенија. Доколку некој од овие го освои првенството ( Србија или Германија) тогаш доволно е само да бидеме пред Полска и Словенија.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ајде со господ напред нека ни е денеска, Полска треба да ја победи Германија со НЕ ПОВЕКЕ ОД 2 ГОЛА РАЗЛИКА и Шведска да ја победи Данска и секако ние да ја победиме Србија, иако сето тоа ке биде гаволски тешко да се случи сепак можеби среката конечно ке ни се насмевне на ова Европско, но што и да се случи на крајот ракометарите заслужуваат честитки
Ако се деси ова па ќе се измести народов ќе биде леле што направивме парт 2 :)

Член од
19 август 2011
Мислења
24
Поени од реакции
6
како можи да се надевате на полуфинале не сваќам
да ни требаше среќа све тоа окс да се надеваш
ама натпреваров данска = шведска нена никаква врска со среќа
сеа сакате наместена утакмица да заврши обратно и ние да одеме.. значи невозможно е ...
и немој да мисе нафрлите одма
таа е вистинатА!
Ти шо разбираш песимист еден :tapp:...со имаш почуствувано од спорт,од среќа,дали еднаш си се изнервирал или си бил радосен од репрезентацијата. Зато ти ќе гледас пред телевизор или воопшто дали ќе гледаш а ние ќе уживаме во амтосверата во Београд. СРЦЕ НЕ ТЕРЕН !!!

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.764
Поени од реакции
35.675
Денес е денот D,
Денес Полска ја победува Германија
Денес Шведска ја победува Данска
Денес Македонија ја победува Србија
Денес влегуваме во полуфинале,

А во полуфинале играме со клетите Шпанци, половина Македонија се сели во Белград, цела нација во дилируим, Македонија ја победува Шпанија вратка за проклетиот Наваро, и ете ја Македонија во финале :vozbud:

И се разбудив :facepalm:

МОМЦИ СРЕЌНО,,,
ЗАСЛУЖУВАМЕ ПОЛУФИНАЛЕ

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.886
Поени од реакции
20.538
Мислам дека ако со денешнава утакмица влеземе у полуфинале, има да горит Белград, нашиве што се таму има голи да трчаат по кнез Михајлова, ќе биде спектакл за цела Европа да видат како се сака својата татковина.

Напред Македонија!
Со срце и позитивни мисли со Вас момци!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Станиќ нема да брани.

Тренерот веќе ми најави дека нема да настапам против Македонија. Да бидам искрен, тоа ме прави среќен, затоа што јас и не сакам да ги покажам моите квалитети против Македонија со која сум и тоа како поврзан. Штета што Македонија несреќно загуби на два натпревари, но и без тоа покажа пред цела Европа дека е репрезентација која игра врвен ракомет“ - рече Станиќ.
http://www.kurir.mk/sport/rakomet/58370-Stanik-nema-da-brani-protiv-Makedonija

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Денес е денот D,
Денес Полска ја победува Германија
Денес Шведска ја победува Данска
Денес Македонија ја победува Србија
Денес влегуваме во полуфинале,

А во полуфинале играме со клетите Шпанци, половина Македонија се сели во Белград, цела нација во дилируим, Македонија ја победува Шпанија вратка за проклетиот Наваро, и ете ја Македонија во финале :vozbud:

И се разбудив :facepalm:

МОМЦИ СРЕЌНО,,,
ЗАСЛУЖУВАМЕ ПОЛУФИНАЛЕ
Да не се навлажни на ова.:D

M

Mario Gómez

Гостин
Без Станиќ немаат шанси. Bet ALL the money on Macedonia!

Инаку пазите тие што сте и ќе одите за Белград, гледам активни се српските ултра нациоалисти, има ситни инциденти со македонски и хрватски навивачи и прободен хрватски навивач во Нови Сад.

Штета ќе е ако не играме полуфинале, замислете 15.000 македонци и хрвати им се шетаат на србите низ престолнината.:eek: Ultimate fighting!

Kajgana Shop

На врв Bottom