Forrest Gump
низа1
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 7.038
- Поени од реакции
- 29.618
Убав помин дечки ( за вас кајганџиите ми е највише драго) и да бидете таму гласни без разлика на претходните исходи. Одиме у полуфинале!!!
даМу стигна на некој меил?
Тој продуже за Немачка.Овој ќе оди и нема да се врати.Узилант ќе биде
Сиромашката нема време ни да дремне....си игра ку*от иди ми дојди ми Неготино-Белград.156 Uranija Davceva Negotino ....девојкава очигледно има среќа многу а?и минатиов избор беше на список и сега....браво браво....
Глеј да не биде Неготино - Скопје.. па после да плаче.Сиромашката нема време ни да дремне....си игра ку*от иди ми дојди ми Неготино-Белград.
девојката живее во Скопје а е од Неготино.....и нема да и биде џабе патот...со црвена книшка еГлеј да не биде Неготино - Скопје.. па после да плаче.
Поголемиот дел од картите не се местени,иделе луѓето на среќа е сеа што се позеришта 90% тоа е..Него те глеам ти се иде ептен,аи си за таму поише него 99% од списокот..Доста другари се извлечени а не идат утре,така да иди на железничка пробај си среќа..Дали 400 души од спиокот ке идат.Човече кој се биле од мое маало на претходниов меч
И тоа отишле и некој ги бутнал без карта
Не ми се верува ејјј, уште јас од цела населба бе гледав ниеден меч во живо ебате
Си немаат врска со спортот, ама затоа се испосликале едно 900 пати
Е сега стварно ми дојде да земам и да си ги изгризм јајцава како врколак
Де бре,ебате хејтерот....нема шанси да си дозволат од организацијата,да им се повтори она од вчера.Глеј да не биде Неготино - Скопје.. па после да плаче.